Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θρίαμβος της UEFA: Διαλύεται η European Super League

Θρίαμβος της UEFA: Διαλύεται η European Super League

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
20/4/2021 22:04
Σαθρό αποδείχτηκε το οικοδόμημα πάνω στο οποίο πήγε να χτιστεί η European Super League και όλα δείχνουν ότι θα διαλυθεί πρόωρα.

Η UEFA ήταν ξεκάθαρη, το ίδιο και η FIFA. Οι οπαδοί των ομάδων ήταν στη συντριπτική πλειοψηφία τους αντίθετοι με το εγχείρημα και τα αποτελέσματα φάνηκαν πολύ γρήγορα. Επιπλέον η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μπάγερν Μονάχου ήταν εξαρχής αντίθετες με τη συγκεκριμένη κίνηση.

Το βράδυ της Τρίτης (20/4) έγινε γνωστό ότι η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι έγιναν οι δύο πρώτες ομάδες που «πήδηξαν από το καράβι» της ESL.

Η γενικότερη κατακραυγή στο Νησί βοήθησε σημαντικά στη λήψη μίας απόφασης που είναι για το καλό του ποδοσφαίρου.

Πλέον αναμένεται να ακολουθήσουν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ κι από πλευράς Ισπανίας η Μπαρτσελόνα αλλά και η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Άλλωστε οι «μπλαουγκράνα» γνωστοποίησαν με πλάγιο τρόπο την πρόθεσή τους να μην συμμετέχουν, μετά τη δήλωση του προέδρου Τζουάν Λαπόρτα ότι θα έπρεπε να εγκρίνουν τα μέλη τη συμμετοχή της.

Οι ιταλικές ομάδες αλλά και η Ρεάλ Μαδρίτης ακόμα δεν έχουν τοποθετηθεί όμως μένουν όλο και λιγότερες εκείνες που επιθυμούν τη διεξαγωγή της «κλειστής» λίγκας.

Όλα δείχνουν ότι η πρόωρη διάλυσή της πλησιάζει και η UEFA θα βγει νικήτρια από αυτόν το σύντομο «πόλεμο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.