Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League 2: Στην Super League Interwetten ο Ιωνικός, στα μπαράζ η Ξάνθη (video)

Super League 2: Στην Super League Interwetten ο Ιωνικός, στα μπαράζ η Ξάνθη (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
19/5/2021 17:39
Ο Ιωνικός έκανε την ανατροπή και κέρδισε με 2-1 τον Εργοτέλη στη Νίκαια και σε συνδυασμό με την ήττα του Λεβαδειακού στην Ξάνθη πανηγυρίζει την απευθείας άνοδο του στην Super League. Από την άλλη οι Ακρίτες με μετά την νίκη τους με 1-0 απέναντι στους Βοιωτούς πήραν την 2η θέση και θα αντιμετωπίσουν στα μπαράζ τον Παναιτωλικό. Στο αδιάφορο παιχνίδι της ημέρας τα Χανιά επικράτησαν με 2-0 εντός έδρας τον Διαγόρα.

Στη Νίκαια ο Ιωνικός χρειάστηκε την ανατροπή στο 2ο μέρος για να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Εργοτέλη και να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία μετά το 2007. Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και οι φάσεις ελάχιστες με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι που ζητάνε στο 43' σε μαρκάρισμα του Μπάτζιου πάνω στον Κουιρουκίδη. Στο 60' ωστόσο ο Κοκκίνης με κοντινό πλασέ έδωσε το προβάδισμα στους Κρητικούς και τους έβαλε μέσα στο κόλπο της ανόδου.

Στη συνέχεια οι Νικαιώτες ανέβασαν την πίεση τους, ο Εργοτέλης έμεινε με δέκα παίκτες στο 72' λόγω αποβολής του Τσέλιο και από το φάουλ ο Μουμίν κατάφερε να ανοίξει με κοντινή προβολή του σκορ. Οι Κρητικοί ωστόσο διαμαρτυρήθηκαν έντονα καθώς θεωρούν πως έγινε φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα τους. Το παιχνίδι είχε αποκτήσει γρήγορη ρυθμό και στο 81' ο σωτήρας της φετινής χρονιάς του Ιωνικού, Γιώργος Μάναλης με σουτ μέσα από την περιοχή ολοκλήρωσε την ανατροπή. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι εκτός από το γεγονός πως ο Εργοτέλης τελείωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Πέιου.

Στην Ξάνθη οι γηπεδούχοι με ένα σουτ του Έμπερτ μέσα από την περιοχή στο 75' πήραν μία πολύτιμη νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό και κατέκτησαν την 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Οι φιλοξενούμενοι που πριν ξεκινήσει η αγωνιστική ήταν στην 1η θέση κατέληξαν 3η και θα αγωνιστούν και του χρόνου στην Super League 2. Από ένα πέναλτι ζήτησαν αμφότερες οι ομάδες ενώ η Ξάνθη είχε και δοκάρι με τον Ντίνα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Στο παιχνίδι με το μικρότερο ενδιαφέρον, αυτό στα Χανιά ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Διαγόρα, οι γηπεδούχοι με γκολ των Σουντούρα (18') και Μπραμπίγια (64') έκλεισαν με το δεξί την χρονιά.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ιωνικός 53
-----
Ξάνθη 51
-----
Λεβαδειακός 50

Εργοτέλης 48









Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.