Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βουρκωμένος ο Χιούμλαντ για την ατμόσφαιρα στ' αποδυτήρια της Δανίας

Βουρκωμένος ο Χιούμλαντ για την ατμόσφαιρα στ' αποδυτήρια της Δανίας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/6/2021 02:24

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Δανίας, Κάσπερ Χιούμλαντ, βούρκωσε όταν κλήθηκε να περιέγραψε την ατμόσφαιρα στην ομάδα μετά από την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν.

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρια του ο Κάσπερ Χιούμλαντ μετά το φινάλε του αγώνα με την Φινλανδία όταν κλήθηκε να σχολιάσει το συμβάν με τον Κρίστιαν Έρικσεν.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Δανίας έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του, τόνισε πως ήταν απόφαση της ομάδας να παίξει σήμερα το ματς, ενώ στάθηκε και στον αρχηγό, Κίαερ ο οποίος ήταν μεταξύ των ηρώων της βραδιάς στην Κοπεγχάγη.

«Ήταν μια δύσκολη βραδιά. Μας υπενθύμισε τι είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή και αυτό είναι να έχουμε πολύτιμες σχέσεις. Είναι αυτοί οι άνθρωποι που είναι κοντά μας. Η οικογένεια και οι φίλοι. Έχουμε ένα γκρουπ παικτών που δεν έχω λόγια για να το επαινέσω όπως του αξίζει. Δεν θα μπορούσα να ήμουν πιο περήφανος γι αυτούς τους ανθρώπους που φρόντισαν ο ένας τον άλλον σε μια τέτοια στιγμή, όταν ένας από τους πολύ στενούς φίλους τους υπέφερε. Όλες οι σκέψεις ήταν με τον Κρίστιαν και την οικογένεια του. Ο Κρίστιαν είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές αλλά είναι ακόμα καλύτερος ως άνθρωπος».

Για το γεγονός ότι το παιχνίδι έγινε σήμερα: «Δεν υπήρχε πίεση από την UEFA να παίξουμε σήμερα. Ξέραμε ότι είχαμε δύο επιλογές. Είτε να παίζαμε σήμερα ή αύριο το μεσημέρι και όλοι συμφώνησαν να παίξουμε σήμερα μόνο όταν τους επιβεβαιώθηκε ότι ο Έρικσεν ήταν καλά. Ήταν πιο δύσκολο να παίξουμε αύριο. Οι παίκτες δεν θα κοιμόντουσαν το βράδυ και θα έπρεπε να το πρωί να πάρουν ξανά το λεωφορείο και να έρθουν να παίξουν. Δεν μπορούσαν να φανταστούν αυτό το σενάριο. Ειλικρινά το καλύτερο ήταν να το αφήναμε πίσω μας. Φυσικά δεν μπορείς να παίξεις ένα παιχνίδι με τέτοια συναισθήματα και αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε ήταν απίστευτο. Ήταν απίστευτο που κατάφεραν να βγουν να παίξουν. Ειλικρινά υπήρχαν παίκτες που ήταν συναισθηματικά εξουθενωμένοι».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε και στον αρχηγό της ομάδας, Σίμον Κίαερ, ο οποίος ήταν ένας από τους μεγάλους ήρωες της βραδιάς. Ο άσος της Μίλαν ήταν εκείνος που βεβαιώθηκε πως δεν γύρισε η γλώσσα του Έρικσεν όταν ο τελευταίος ήταν αναίσθητος, μάζεψε τους συμπαίκτες του να σταθούν γύρω του και να δημιουργήσουν ανθρώπινη ασπίδα όσο αυτός έδινε τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, ενώ έσπευσε να συμπαρασταθεί στη σύντροφο του άσου της Ίντερ, μαζί με τον Σμάιχελ. Ο 32χρονος δεν μπόρεσε να αγωνιστεί για πολύ ώρα στο δεύτερο μέρος και αντικαταστάθηκε στο 63ο λεπτό: «Ήταν πολύ επηρεασμένος, δεν μπορούσε να παίξει. Τον καταλαβαίνω απόλυτα. Είναι πολύ καλοί φίλοι», δήλωσε ο Χιούμλαντ.
Βουρκωμένος ο Χιούμλαντ για την ατμόσφαιρα στ' αποδυτήρια της Δανίας

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.