Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επέστρεψε στον Ατρόμητο ο Γιαννιώτης

Επέστρεψε στον Ατρόμητο ο Γιαννιώτης

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
17/9/2021 18:29
Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Ανδρέα Γιαννιώτη, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να επιστρέφει στο Περιστέρι.

Ο 29χρονος άσος έμεινε ελεύθερος από την Μακάμπι Τελ Αβίβ και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο στον οποίο αγωνίστηκε και την περσινή σεζόν ως δανεικός.

Αυτή θα είναι η 3η του θητεία στους Περιστεριώτες καθώς είχε φορέσει αρχικά την φανέλα τους τον Σεπτέμβριο του 2017, πριν μετακομίσει το επόμενο καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Γιαννιώτη για τον επόμενο χρόνο, με τις δύο πλευρές να διατηρούν και οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα έτος.

Ο Ανδρέας θεωρείται πια μέλος της οικογένειας της ομάδας μας, μετρώντας ήδη δύο χρονιές (2017/18, 2020/21) στην καριέρα του με το «Αστέρι» στο στήθος, έχοντας καταγράψει 44 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Ήταν ο βασικός μας τερματοφύλακας τη σεζόν 2017/18, στην οποία ο Ατρόμητος τερμάτισε στην 4η θέση και με την αγωνιστική του απόδοση έφτασε μέχρι και την Εθνική ομάδα, πραγματοποιώντας και δύο συμμετοχές. Εκείνη τη σεζόν αναδείχθηκε ο Κορυφαίος Τερματοφύλακας της Super League από τους συναδέλφους του στον ΠΣΑΠ, ενώ κατέγραψε τότε την 7η ιστορικότερη επίδοση απαραβίαστης εστίας (765 συνεχόμενα λεπτά) στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον Εθνικό Γαζώρου και με τις εμφανίσεις του κατάφερε να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό, αγωνιζόμενος στη συνέχεια με τη μορφή δανεισμού σε Φωστήρα, ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιο.Μετά τον Ατρόμητο αγωνίστηκε και πάλι στον Ολυμπιακό, ενώ πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Ανδρέας Γιαννιώτης που επέλεξε και πήρε το νούμερο «92», πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις στο atromitosfc.gr:

Ανδρέα, είσαι σε πολύ γνώριμα μέρη. Ποια είναι τα συναισθήματά σου για αυτό το κεφάλαιο στην καριέρα σου;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον πρόεδρο, Γιώργο Σπανό, τον Τεχνικό Διευθυντή, τον Γιάννη Αγγελόπουλο, αλλά και τον προπονητή μας, Άνχελ Λόπεθ για τη σημερινή εξέλιξη. Τώρα, όμως, δεν είναι καιρός για λόγια. Στόχος τώρα είναι να δουλέψουμε για να αποδώσουμε τα καλύτερα στο γήπεδο και φανούμε αντάξιοι των φιλοδοξιών μας που υπάρχουν μέσα στην ομάδα για τη φετινή σεζόν».

Είναι το περιβάλλον του Ατρόμητου αυτό που σε έχει κάνει να «δεθείς» με την ομάδα;

«Εδώ πλέον είναι μια οικογένεια για μένα. Αυτό το κλίμα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την ψυχολογία μου. Θέλω να δουλέψω σωστά και ξέρω πολύ καλά το πόσο καλή δουλειά γίνεται εδώ από τους ανθρώπους της ομάδας. Εδώ υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να εξελιχθώ και παράλληλα να βοηθήσω κι εγώ με τον δικό μου τρόπο την ομάδα. Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και επέστρεψα».

Πλέον θα έχεις συμπαίκτες δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες, όπως ο Πίριτς και ο Μανδάς. Ανυπομονείς για αυτή τη συνεργασία;

«Σίγουρα! Είναι πολύ σημαντικό για τη δική μας θέση να υπάρχει συναγωνισμός. Μέσω αυτού βγαίνει καλύτερη η ομάδα, γινόμαστε και εμείς οι ίδιοι οι παίκτες καλύτεροι, οπότε θα βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου, να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η ομάδα».

Στην ομάδα έχουν επιστρέψει παιδιά όπως ο Χατζηισαΐας και ο Κουλούρης. Γενικότερα έχουν γίνει πολλές κινήσεις. Ποιες είναι οι σκέψεις σου για αυτή τη νέα σεζόν;

«Πραγματικά έχω δει όλες τις κινήσεις που έχει κάνει η ομάδα. Από τις μεταγραφές που έχουν πραγματοποιηθεί, ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά και αυτομάτως οι απαιτήσεις είναι υψηλές. Οι αλλαγές είναι εντυπωσιακές. Με πολλά παιδιά έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση. Γνωριζόμαστε από τις προηγούμενες σεζόν που υπήρξαμε εδώ στον Ατρόμητο συμπαίκτες. Οπότε, είναι εύκολη η προσαρμογή για μένα και είναι απλά θέμα χρόνου να ξαναδεθούμε. Νιώθω σαν να μην έφυγα ποτέ και νιώθω πολύ καλά γενικότερα στον Ατρόμητο. Αυτό πιστεύω θα φανεί και στο γήπεδο».

Επιπλέον, επιστρέφει και ο κόσμος στο γήπεδο. Έχεις να στείλεις ένα μήνυμα στους φίλους της ομάδας;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξαναδώ τους φιλάθλους μας στο γήπεδο. Πραγματικά είναι τελείως διαφορετικό το άθλημα με αυτούς στις εξέδρες, οπότε ανυπομονώ κι εγώ να τους δω έπειτα από τόσο καιρό που μας έλειψαν».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.