Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Αποκλεισμός για Γιουνάιτεντ, στα πέναλτι Τσέλσι και Τότεναμ (videos)

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Αποκλεισμός για Γιουνάιτεντ, στα πέναλτι Τσέλσι και Τότεναμ (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/9/2021 00:43
Η Γουέστ Χαμ του Ντέιβιντ Μόγιες κέρδισε με 1-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ» και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την άλλη ομάδα του Μάντσεστερ, Σίτι. Προκρίσεις στα πέναλτι για Τσέλσι και Τότεναμ.

Πρόωρα εκτός Λιγκ Καπ έμεινε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την ήττα με 1-0 από την Γουέστ Χαμ στο «Όλντ Τράφορντ». Τα «σφυριά» προηγήθηκαν μόλις στο 9’ με τον Λαντσίνι και στη συνέχεια άντεξαν την πίεση των γηπεδούχων, οι οποίοι είχαν ορισμένες καλές στιγμές για να σκοράρουν, όμως δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Αρεολά. Μάλιστα στα τελευταία λεπτά η Γουέστ Χαμ είχε δοκάρι με τον Γιαρμολένκο και χαμένο τετ-α-τετ με τον Νομπλ για ένα δεύτερο τέρμα.

Το 1-0 υπέρ της Γουέστ Χαμ έμεινε ως το φινάλε και έτσι η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες πήρε εκδίκηση για την προ ημερών ήττων από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-2) στο πρωτάθλημα. Στον επόμενο γύρο τα «σφυριά» θα υποδεχτούν την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία προκρίθηκε την Τρίτη (21/9) επί της Γουίκομ (6-1).


Προκρίσεις στα πέναλτι για Τσέλσι και Τότεναμ


Στα άλλα ματς της ημέρας, η Τσέλσι χρειάστηκε τα πέναλτι (4-3) για να αποκλείσει την Άστον Βίλα στο Λονδίνο μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας. Οι «μπλε» προηγήθηκαν στο 54’ με τον Βέρνερ, αλλά δέκα λεπτά μετά ισοφαρίστηκαν από άπιαστη κεφαλιά του Άρτσερ. Ακολούθησαν μεγάλες στιγμές και για τις δύο ομάδες, αλλά όλα κρίθηκαν στα πέναλτι, εκεί όπου οι «μπλε» πήραν την πρόκριση με 4-3.

Πρόκριση στα πέναλτι και για την Τότεναμ μετά το ισόπαλο 2-2 με την Γουλβς εκτός έδρας. Η ομάδα του Νούνο, στην επιστροφή του ως αντίπαλος στο «Μολινό», προηγήθηκε νωρίς με 2-0 χάρη στα γκολ των Εντομπελέ (14’) και Κέιν (23’), όμως οι «λύκοι» έκανα το μεγάλο comeback με τους Ντεντόνκερ (38’) και Ποντένσε (58’) και οδήγησαν το παιχνίδι στη ρωσσική ρουλέτα. Εκεί όμως αστόχησαν σε τρία σερί πέναλτι και η Τότεναμ πήρε την πρόκριση με 3-2.

Από την άλλη, η Άρσεναλ νίκησε με 3-0 την συμπολίτισσα Γουίμπλεντον στο «Έμιρειτς» χάρη στα γκολ των Λακαζέτ (11’), Σμιθ-Ρόου (77’) και Ενκιετία (80’). Η Μπράιτον με δύο γκολ του Κόνολι σε πέντε λεπτά (33’, 38’) νίκησε με 2-0 την Σουόνσι στο «Άμεξ», ενώ νίκη-πρόκριση με το ίδιο σκορ πήρε η Λέστερ, επικρατώντας με 2-0 της Μίλγουολ στο «Ντεν» με σκόρερ τους Λούκμαν (50’) και Ιχεανάτσο (88’).





Τα ζευγάρια της φάσης των «16»


Στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε μετά το φινάλε του αγώνων προέκυψαν μερικά δυνατά ζευγάρια αλλά όχι το μεγάλο ντέρμπι.

Το κορυφαίο παιχνίδι είναι αυτό της Γουέστ Χαμ με την Μάντσεστερ Σίτι στο Λονδίνο, ενώ από την άλλη, η Άρσεναλ θα παίξει με την Λιντς στο «Έμιρειτς». Η Τσέλσι θα υπδοεχτεί την Σαουθάμπτον στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ενώ η Λίβερπουλ θα παίξει στην έδρα της Πρέστον.

Εκτός έδρας αναμέτρηση και για την Τότεναμ, η οποία θα αντιμετωπίσει την Μπέρνλι στο «Τερφ Μουρ». Τέλος, η Λιντς θα υποδεχτεί την Μπράιτον στο «Κινγκ Πάουερ Στέντιουμ», η Μπρέντφορντ θα παίξει με την Στόουκ στο «Μπριτάνια», ενώ ΚΠΡ και Σάντερλαντ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο «Λόφτους Ρόουντ».

Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν 26 και 27 Οκτωβρίου.

Τα ζευγάρια:

Τσέλσι – Σαουθάμπτον
Άρσεναλ – Λιντς
Στόουκ – Μπρέντφορντ
Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι
Λέστερ – Μπράιτον
Μπέρνλι – Τότεναμ
ΚΠΡ – Σάντερλαντ
Πρέστον - Λίβερπουλ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.