Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ - Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-1: «Χ»αμένη ευκαιρία (video)

ΠΑΟΚ - Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-1: «Χ»αμένη ευκαιρία (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
30/9/2021 23:55
Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο κυπελλούχος Ελλάδας έφτασε τους 4 βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι πήραν τον πρώτο τους πόντο και είναι τρίτοι. Ο «δικέφαλος του Βορρά» έχασε την ευκαιρία να ξέφευγε με 6 βαθμούς από τη Σλόβαν και να πάλευε για την κορυφή με την Κοπεγχάγη.

Το γκολ των γηπεδούχων σημείωσε ο Άκπομ στο 10', για να ισοφαρίσει από πλευράς Σλοβάκων ο Γκριν πέντε λεπτά αργότερα.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Κοπεγχάγη έκανε αυτό που έπρεπε νικώντας με τη Λίνκολν Ρεντ Ιμπς κι έφτασε στους 6 βαθμούς και βρίσκεται μόνη της στην κορυφή του ομίλου με 6 βαθμούς, την ώρα που η ομάδα από το Γιβραλτάρ έμεινε στο μηδέν αλλά τουλάχιστον πέτυχε το πρώτο της γκολ σε φάση ομίλων.

Γρήγορο προβάδισμα με Άκπομ, απάντησαν άμεσα οι Σλοβάκοι

Ο ΠΑΟΚ μπήκε φουριόζος στο γήπεδο και κατόρθωσε να προηγηθεί με τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου. Ο Τέιλορ έκανε ωραία σέντρα από τα δεξιά και ο Άκπομ αμαρκάριστος από τη μικρή περιοχή με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι δεν χάρηκαν ιδιαίτερα το προβάδισμά τους καθώς «πλήρωσαν» μία απροσεξία. Πέντε λεπτά αργότερα, στο 15', ο Χέντι νίκησε το Μιχάι και στη συνέχεια σούταρε, με τον Πασχαλάκη να αποκρούει σωτήρια, ωστόσο το «ριμπάουντ» πήγε στον Γκριν και ο τελευταίος πλάσαρε ψύχραιμα για το 1-1.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχασε μεγάλη ευκαιρία για να μπει ξανά σε θέση «οδηγού» όμως ο Σβαμπ σούταρε άστοχα μέσα από την περιοχή στο 16'. Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια και χρειάστηκε να επέμβει ο Πασχαλάκης σε σουτ του Γκριν στο 45' για να διατηρήσει το 1-1 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Ανούσια υπεροχή και τελικά... ισοπαλία

Το παιχνίδι ήταν γρήγορο αλλά χωρίς μεγάλες φάσεις στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αποφασίσει να περάσει στο γήπεδο και τον πρωταγωνιστή του ντέρμπι με την ΑΕΚ, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος στο χορτάρι αλλά δεν μπορούσε να φανεί τόσο απειλητικός όσο θα ήθελε. Στο 73' ο Μίτριτσα βρέθηκε εντός περιοχής χωρίς όμως να μπορέσει να γυρίσει σωστά προς τους συμπαίκτες του.

Τα κενά στην άμυνα των «ασπρόμαυρων» ήταν σημαντικά αλλά οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μόνο μία φορά. Δίχως ιδιαίτερες συγκινήσεις το τελευταίο σφύριγμα του Πορτογάλου διαιτητή Πινιέιρο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Τέιλορ, Σίντκλεϊ (68' Βιεϊρίνια), Εσίτι, Σβαμπ (68' Κούρτιτς), Α.Ζίβκοβιτς, Ντόουγκλας Αουγκούστο (59' Μπίσεσβαρ), Μιτρίτσα, (74' Κωνσταντέλιας) Άκπομ (74' Σβιντέρσκι)

Σλόβαν Μπρατισλάβας: (Βλάντιμιρ Βάις): Χόβαν, Μεντβέντεφ (82' Αμπένα), Κάσια, Μποζίκοφ, Πούστσεκ, Ντράζιτς (70' Ζμραλ), Ντε Καμπς (33' Άγκμπο), Κανκάβα, Γκριν (82' Κάβριτς), Χέντι, Ντα Σίλβα (70' Μραζ)

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.