Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πέλκας: «Όλα για όλα μέσα στη Σουηδία» (video)

Πέλκας: «Όλα για όλα μέσα στη Σουηδία» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/10/2021 21:46
Ο Δημήτρης Πέλκας μετέφερε το κλίμα στην Εθνική ομάδα μετά τη κρίσιμη νίκη στην Γεωργία και έδωσε το σύνθημα εν όψει του τελικού της Τρίτης με την Σουηδία στην Στοκχόλμη, δηλώνοντας ότι «πάμε να τα δώσουμε όλα».

Η Εθνική Ελλάδας κέρδισε με το δύσκολο 2-0 την Γεωργία στο Μπατούμι, έμεινε ζωντανή για την 2η θέση στον όμιλο, και ετοιμάζεται για τον τελικό της Τρίτης με την Σουηδία στην Στοκχόλμη.

Μετά το παιχνίδι, ο Δημήτρης Πέλκας, που σημείωσε το παρθενικό του γκολ με την «γαλανόλευκη» δήλωσε στην κάμερα του Open:

Για τη νίκη στη Γεωργία: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με τη νίκη. Το παλέψαμε πολύ, είχαμε υπομονή, είχαμε πίστη ότι μέχρι και το τέλος μπορούσαμε να βάλουμε το γκολ. Κάποια παιχνίδια τα κερδίζεις και με αυτόν τον τρόπο. Είχαμε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια, πιέσαμε και κάναμε κάποιες ευκαιρίες. Το σημαντικότερο είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς και έχουμε ακόμα έναν τελικό μπροστά μας, την Τρίτη, που πρέπει και πάλι να τα δώσουμε όλα».

Για το ματς με την Σουηδία: «Είχαμε πει με τα παιδιά ότι έπρεπε να συγκεντρωθούμε μόνο στο ματς για την Γεωργία διότι ήταν τελικός. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη σημερινή εμφάνιση και τους τρεις βαθμούς. Σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα αλλά εδώ που φτάσαμε επειδή είναι λίγα τα ματς και πολύ κρίσιμοι οι πόντοι, πρέπει να κρατήσουμε τους βαθμούς, να πάρουμε δύναμη από αυτούς και να πάμε για τον επόμενο τελικό. Όλα για όλα μέσα στην Σουηδία».

Για το πρώτο του γκολ με την Εθνική: «Είμαι πολύ χαρούμενος, ποιος δεν είναι χαρούμενος όταν βάζει γκολ και ειδικά με την Εθνική του ομάδα; Το περίμενα πολύ, άργησε λίγο να έρθει αν και όλα αυτά τα χρόνια δεν είχα πολύ σημαντικό ρόλο στην Εθνική. Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα και είμαι έτοιμος για να νικήσω. Βίωσα για πρώτη φορά το συναίσθημα να σκοράρω με την Εθνική και είναι απίστευτο. Θα κάνω τα πάντα ώστε να έρθουν και άλλα γκολ, και άλλες επιτυχίες για τη χώρα μας».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.