Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Ο Βαλμπουενά λύτρωσε τον Ολυμπιακό στο 90+1’

Super League Interwetten: Ο Βαλμπουενά λύτρωσε τον Ολυμπιακό στο 90+1’

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/11/2021 17:16
Ο Ολυμπιακός με απευθείας φάουλ του Βαλμπουενά στο 90+1’ κέρδισε με 2-1 τον Βόλο στο «Γ. Καραϊσκάκης», και ξέφυγε ξανά με +6 από την 2η ΑΕΚ. Ελ Αραμπί (85’ πεν.) και Φαν Βέερτ (88’) τα άλλα γκολ σ’ ένα φινάλε-θρίλερ στο Φάληρο. Νίκη στο 90’ και 4η θέση για τον ΟΦΗ, 2-1 τον Ιωνικό στο Ηράκλειο.

Σε ένα παιχνίδι με τρία γκολ από το 85’ και μετά, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του Βόλου στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο σερί του.

Οι Πειραιώτες τα βρήκαν σκούρα από τον Βόλο, ο οποίος στο 9’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ρεγκατέν από τον Βατσλικ αλλά ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε την εκτέλεση του Φαν Βέερτ. Η ομάδα του Μαρτίνς ανέβασε στροφές και είχε δύο δοκάρια με κεφαλιά του Εμβιλά (18’) και σουτ του Λόπες (20’), όμως το 0-0 έμεινε ως το ημίχρονο.

Στην επανάληψη οι «ερυθρόλευκοι» δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, με τον Βόλο να αμύνονταν αποτελεσματικά. Στο 80’ όμως ο Ρέαμπτσιουκ ανατράπηκε από τον Ρομέρο και ο Κουτσιαύτης έδωσε πέναλτι. Ακολούθησε καθυστέρηση αρκετών λεπτών καθώς ο Βόλος υποστήριξε στον διαιτητή ότι χτυπήθηκε ένα μέλος του πάγκου. Το πέναλτι εκτελέστηκε στο 85’ από τον Ελ Αραμπί, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα παρά το γεγονός πως ο Κλέιμαν έπεσε στη σωστή γωνία.

Ο Βόλος δεν πτοήθηκε και στο 88’ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Φαν Βέερτ, ο οποίος επωφελήθηκε από την κόντρα στο σουτ του Ρομέρο και με κοντινή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Ολυμπιακός είχε όμως άμεση απάντηση καθώς στο 90’ ο Ρέαμπτσιουκ κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή και ο Βαλμπουενά με άψογη εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Με Λάμπρου στο 90' ο ΟΦΗ


Στο άλλο ματς ο ΟΦΗ με πέναλτι του Λάμπρου στο 90’, κέρδισε με 2-1 τον Ιωνικό στο Ηράκλειο και πέρασε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Οι Κρητικοί είχαν την κατοχή και έφτασαν κοντά στο γκολ στα πρώτα λεπτά αλλά παράλληλα ο Ιωνικός χτυπούσε στις αντεπιθέσεις και είχε τις δικές του ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα, όμως έπεσε πάνω στον Επασί. Το γκολ ήρθε τελικά από την πλευρά του ΟΦΗ όταν στο 43’ ο Γκαγιέγος επιχείρησε δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής και δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Χουτετσιώτη. Η απάντηση του Ιωνικού ήρθε με το… καλησπέρα στο δεύτερο μέρος καθώς στο 48’ ο Άοσμαν κατέβασε αριστοτεχνικά τη μπάλα μέσα στην περιοχή και με όμορφο σουτ, ισοφάρισε σε 1-1.

Τα εναπομείναντα λεπτά κύλησαν με τον ΟΦΗ να έψαχνε τον τρόπο να πάρει εκ νέου το προβάδισμα και τον Ιωνικό να κλείνει σωστά όλους τους χώρους προς την εστία του. Εν τέλει το ματς κρίθηκε στο 90’ με τον Λάμπρου να μετουσιώνει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Γιάννου από τον Τσιγκρίνσκι. Αυτή ήταν η Τρίτη διαδοχική νίκη του ΟΦΗ, που προσπέρασε τον ΠΑΣ Γιάννινα στην 4η θέση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.