Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ιωνικός - ΠΑΟΚ 3-2: «Μπλόκο» και στη Νίκαια (video)

Ιωνικός - ΠΑΟΚ 3-2: «Μπλόκο» και στη Νίκαια (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
5/12/2021 19:26
Ο ψυχωμένος Ιωνικός ταπείνωσε με 3-2 στη Νίκαια τον ΠΑΟΚ για τη 12η αγωνιστική της Super League Interwetten και τον υποχρέωσε στην τρίτη του διαδοχική ήττα, λίγες ημέρες πριν τον αγώνα με τη Λίνκολν Ρεντ Ιμπς για την έκτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Οι νεοφώτιστοι αν κι έμειναν νωρίς πίσω στο σκορ από τους αντιπάλους τους ανέτρεψαν την κατάσταση μέσα σε λίγα λεπτά και μάλιστα πήραν και «αέρα» δύο τερμάτων στην επανάληψη, πριν οι φιλοξενούμενοι μειώσουν σε 3-2. Στο φινάλε οι «ασπρόμαυροι» πίεσαν αναζητώντας την ισοφάριση αλλά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή τους βρήκε να φεύγουν με σκυμμένο το κεφάλι από τον αγωνιστικό χώρο.

Ματσάρα διεξήχθη στη Νίκαια, με τον Ιωνικό να θριαμβεύει, ωστόσο ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που ξεκίνησε καλύτερα το ματς και στο 18' προηγήθηκε με ωραία κεφαλιά του Σβιντέρσκι.

Οι γηπεδούχοι δεν επηρεάστηκαν καθόλου κι αντέδρασαν άμεσα με κοντινό σουτ του Κάνιας στο 20', με τον Ισπανό μέσο να μην πανηγυρίζει το τέρμα που σημείωσε απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Στο 33' ο Λένις αστόχησε σε τετ α τετ με τον Πασχαλάκη, ωστόσο ο ρέφερι Ευαγγέλου ο οποίος ήταν στο VAR κάλεσε τον πρώτο διαιτητή Τζήλο να δει ξανά τη φάση, καθώς ο Έλληνας πορτιέρο είχε βρει τον αντίπαλό του στην προσπάθειά του να τον σταματήσει.

Ο Τζήλος έδειξε την άσπρη βούλα και στο 34' ο Άοσμαν ευστόχησε για το 2-1 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Τέσσερα λεπτά μετά τη σέντρα στην επανάληψη οι παίκτες του κόουτς Σπανού βρήκαν και τρίτο τέρμα. Σε μία άριστα εκδηλωμένη αντεπίθεση ο Λένις βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα αριστερά και με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 3-1.

Στο 53'΄οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» και τέταρτο γκολ με το σουτ του Λένις να σταματάει στο δοκάρι. Επτά λεπτά αργότερα πάντως οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου μπήκαν ξανά στο ματς. Έπειτα από σέντρα του Σίντκλεϊ από αριστερά ο Μουργκ με ωραία κεφαλιά σκόραρε για το 3-2.

Το τελευταίο ημίωρο ήταν για γερά νεύρα με τους Θεσσαλονικείς να πιέζουν και να χάνουν ευκαιρία ισοφάρισης με τον Σβαμπ στο 79', ωστόσο δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Ο ΠΑΟΚ με την τρίτη του διαδοχική αποτυχία παραμένει «κολλημένος» στους 19 βαθμούς και την τρίτη θέση, χάνοντας κάθε επαφή με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό ο οποίος έχει ξεφύγει με 13 πόντους.

Από την άλλη οι νεοφώτιστοι έβαλαν τέλος σε αρνητικό σερί τεσσάρων αναμετρήσεων χωρίς ήττα και «σκαρφάλωσαν» στους 13 βαθμούς και την 10η θέση.

Δείτε τα highlights του ματς:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.