Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Πέρασε θριαμβευτικά ο ΠΑΟΚ από τα Γιάννενα, ματσάρα και μοιρασιά στη Λαμία (video)

Super League Interwetten: Πέρασε θριαμβευτικά ο ΠΑΟΚ από τα Γιάννενα, ματσάρα και μοιρασιά στη Λαμία (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
15/12/2021 19:10
Ο ΠΑΟΚ νίκησε εμφατικά εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα με 4-0 σε αγώνα για την 14η αγωνιστική της Super League Interwetten. Την ίδια ώρα η Λαμία και ο Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 έπειτα από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι.

Η δεύτερη διαδοχική επιτυχία των «ασπρόμαυρων» τους φέρνει στην τρίτη θέση με 25 βαθμούς, αφήνοντας πίσω τους τον «Άγιαξ της Ηπείρου» ο οποίος στέκεται τέταρτος με 22 πόντους.

Η μοιρασιά στη Λαμία «ανέβασε» την ομάδα της Φθιώτιδας στους 11 βαθμούς και παραμένει στη δωδέκατη θέση ης βαθμολογίας, με τους Βολιώτες να σταματούν το αρνητικό σερί των ηττών και να μένουν μόνοι τους στους 15 βαθμούς και την ένατη θέση.

Προβάδισμα με πέναλτι για τους φιλοξενούμενους

Το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο δεν διεκδίκησε σε καμία περίπτωση δάφνες ποιότητας. Οι ομάδες εξουδετέρωσαν η μία την άλλη και οι καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες.

Στο 29' οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι που έγινε μέσα στην περιοχή του «Άγιαξ της Ηπείρου». Ο διαιτητής Φωτιάς είδε ξανά τη φάση και καταλόγισε πέναλτι. Ο Γιασμίν Κούρτιτς ανέλαβε την εκτέλεση και πλάσαρε ψύχραιμα κι εύστοχα τον Λοντίγκιν για το 1-0 στο 31'.

Οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά και πίεσαν αναζητώντας άμεση απάντηση πριν από την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στο 44' σπατάλησαν μία τεράστια ευκαιρία, καθώς μετά από ωραία συνεργασία, ο Σνάιντερ βρέθηκε αμαρκάριστος κι αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Το «καθάρισε» με Κούρτιτς, διαστάσεις θριάμβου από Αουγκούστο και Άκπομ

Το δεύτερο μέρος βρήκε τον ΠΑΟΚ να ψάχνει ένα δεύτερο γκολ που θα έκανε το έργο του πιο εύκολο και θα έφερνε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Ηπειρώτες θέλησαν να πιέσουν αλλά τα πάντα τελείωσαν επί της ουσίας στο 63'. Σε αυτό το λεπτό ο Κούρτιτς με πανέμορφο φαλτσαριστό σουτ άφησε «άγαλμα» τον Λοντίγκιν για το 0-2.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είχαν καμία διάθεση για να χαλαρώσουν και πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Ντάγκλας Αουγκούστο με ωραίο διαγώνιο σουτ να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 0-3.

Τα πάντα είχαν κριθεί πλέον με τους φιλοξενούμενους πάντως να βρίσκουν ακόμα ένα γκολ με τον Άκπομ στο 89', με τον Άγγλο στράικερ να διαμορφώνει το τελικό 0-4.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Ντομίνγκεθ, Γκαρντάβσκι (71' Σιόντης), Λιάσος (71' Λώλης),, Σνάιντερ (83' Τριάδης), Μορέιρα (59' Μίνα), Μιλιντσεάνου (71' Μπρένερ).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Mιχάι, Κρέσπο (65' Ίνγκασον), Σίντκλεϊ, Κούρτιτς (74' Σβαμπ), Τσιγγάρας, Μουργκ (59' Μπίσεσβαρ), Α. Ζίβκοβιτς, Ντόουγκλας, Άκπομ.

Ματσάρα και μοιρασιά στη Λαμία

Η Λαμία επέστρεψε στη φυσική της έδρα έπειτα από δύο αγώνες στους οποίους είχε αγωνιστεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Απέναντί της βρέθηκε ο Βόλος ο οποίος φλέρταρε με το «διπλό», ωστόσο οι δύο αντίπαλοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 32' με διαγώνιο σουτ του Τομ Φαν Βέερτ. Ο Ολλανδός στράικερ στο 54' πέτυχε το δεύτερο τέρμα του στην αναμέτρηση και το όγδοό του στη φετινή σεζόν για το 0-2.

Όλα έδειχναν ότι η ομάδα της Μαγνησίας είχε τον πρώτο λόγο για τη νίκη, ωστόσο η αντίδραση των αντιπάλων τους ήταν εντυπωσιακή.

Στο 57' ο Αραμπούλι από την άσπρη βούλα εκτέλεσε σωστά και μείωσε σε 1-2. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μπεχαράνο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να διαμορφώσει το 2-2.

Τίποτα δεν άλλαξε στο τελευταίο ημίωρο και το 2-2 «σφράγισε» τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Δείτε τα highlights από τον αγώνα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Τελευταίες ειδήσεις