Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ατρόμητος-Ολυμπιακός: Άνετο πέρασμα από το Περιστέρι με χατ-τρικ Ελ Αραμπί

Ατρόμητος-Ολυμπιακός: Άνετο πέρασμα από το Περιστέρι με χατ-τρικ Ελ Αραμπί

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
15/12/2021 21:21
Ο Ολυμπιακός με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί επικράτησε με 3-0 του Ατρομήτου στο Περιστέρι και αύξησε ακόμα περισσότερο την διαφορά από την 2η ΑΕΚ.

Ο Μαροκινός επιθετικός πέτυχε χατ τρικ (36' πεν., 50', 62' πεν.) και οδήγησε τους άκρως αποτελεσματικούς «ερυθρόλευκους» σε μία άνετη νίκη. Απογοητευτική η εικόνα των Περιστεριωτών για άλλη μία αγωνιστική.

Κακός ρυθμός, το πέναλτι άλλαξε τον αγώνα

Το παιχνίδι δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας στην αρχή του, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματα τους. Η πρώτη υποψία φάσης σημειώθηκε στο 19' με το Νάστο να «πιάνει» ένα σουτ το οποίο όμως δεν ανησύχησε καθόλου τον Βατσλίκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία τους στο 28' με ένα διαγώνιο σουτ του Ρόνι Λόπεζ το οποίο έφυγε λίγο δίπλα από την εστία του Πίριτς. Στο 34' ωστόσο ο Λαλά βρήκε πολύ ωραία τον Αγκιμπού Καμαρά στην πλάτη της άμυνας, αυτός μπήκε μέσα στην περιοχή και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος τον ανέτρεψε, με τον διαιτητή να δείχνει σωστά το σημείο του πέναλτι.

Ο Ελ Αραμπί ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε "α λα Πανένκα" τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Το παιχνίδι παρά το γκολ δεν άλλαξε ρυθμό, ο Ατρόμητος ήταν τελείως ακίνδυνος και ο Ολυμπιακός είχε βρει ήδη το προβάδισμα που έψαχνε.

«Καθάρισε» ο Ελ Αραμπί, καμία αντίδραση ο Ατρόμητος

Στην επανάληψη οι Περιστεριώτες μπήκαν πιο δυνατά και έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 48'. Ο Μουνίθ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κ. Παπαδόπουλος πήρε την κεφαλιά αλλά ο Εμβιλά έδιωξε τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή και στη συνέχεια της φάσης ο Κουλούρης ήταν άστοχος και πάλι με το κεφάλι.

Τρία λεπτά ωστόσο ο Ολυμπιακός βγήκε στην αντεπίθεση, ο Αγκιμπού Καμαρά βρήκε μάλλον τυχαία κάθετα τον Ελ Αραμπί, με τον Μαροκινό να φεύγει μόνος του απέναντι στον Πίριτς και να εκτελεί τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων για το 2-0.

Αυτό το γκολ έδωσε ακόμη μεγαλύτερη άνεση στους παίκτες του Μαρτίνς που απέκτησαν τον έλεγχο του αγώνα και προσπαθούσαν απλά να διαχειριστούν το σημαντικό τους αυτό προβάδισμα.

Ο Ατρόμητος έμοιαζε ανίκανος να αντιδράσει και μάλιστα στο 61' ο Χατζησαΐας βρήκε με το χέρι τη μπάλα μέσα στην περιοχή, ο Καραντώνης καταλόγισε για δεύτερη φορά πέναλτι στην αναμέτρηση και ο Ελ Αραμπί έκανε το 3-0 από την άσπρη βούλα, πετυχαίνοντας παράλληλα χατ τρικ.

Το παιχνίδι από εκεί και έπειτα είχε τυπική διαδικασία και το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να φτάσουν κοντά στο γκολ της τιμής με τον Μπεντινέλι στο 86' αλλά η προσπάθεια του κατέληξε άουτ.

Ο Ολυμπιακός πήρε μία άνετη και δίκαιη νίκη και αύξησε την διαφορά από την ΑΕΚ στους 11 βαθμους, η Ένωση αντιμετωπίζει την Πέμπτη (15/12) τον Ιωνικό. Από την άλλη ο Ατρόμητος απογοήτευσε για άλλη μία φορά και παρέμεινε στην προτελευταία θέση και στο +2 από τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος όμως έχει δύο παιχνίδια λιγότερα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.