Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε τον Φαντιγκά ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε τον Φαντιγκά ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
14/1/2022 10:56
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπαντιουγκού Φαντιγκά από την Παρί Σεν Ζερμέν με τον Γάλλο μέσο να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2026.

Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά καθώς τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν έρθει εδώ και λίγες μέρες σε συμφωνία με το γαλλικό σύλλογο και το μόνο που απέμεινε ήταν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Φαντιγκά έχει αγωνιστεί 6 φορές με τη φανέλα της πρώτης ομάδας της Παρί Σεν Ζερμέν ενώ ισάριθμες φορές έχει παίξει με τη Μπρεστ στη Λιγκ 1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Παίκτης του Ολυμπιακού μέχρι το καλοκαίρι του 2026 είναι ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού έχει γεννηθεί στις 15 Ιανουαρίου 2001 και αγωνίζεται στις θέσεις του κεντρικού και επιθετικού μέσου.

Ο 21χρονος Γάλλος γεννημένος στο Παρίσι, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Παρί Σεν Ζερμέν έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής των Παριζιάνων, ενώ έχει παίξει για μία σεζόν στην Μπρεστ ως δανεικός.

Με την Παρί Σεν Ζερμέν ο Φαντιγκά αγωνίστηκε έξι φορές στη Ligue 1 και άλλες τέσσερις με την Μπρεστ, ενώ έχει και εννιά συμμετοχές στο UEFA Youth League με τη φανέλα των Παριζιάνων.»





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.