Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πεγκούλα - Σάκκαρη 2-0: Όνειρο ήταν και... πάει το Australian Open (video)

Πεγκούλα - Σάκκαρη 2-0: Όνειρο ήταν και... πάει το Australian Open (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
23/1/2022 06:24
Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε σε straight sets 7-6(0), 6-3 από την Τζέσικα Πεγκούλα κι αποχαιρέτησε το Australian Open στον τέταρτο γύρο.

Για δεύτερη φορά στην καριέρα της η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τη συγκεκριμένη φάση του πρώτου Γκραν Σλαμ της χρονιάς και πλέον πρέπει να ανασυνταχθεί και να εστιάσει στις επόμενες υποχρεώσεις της.

Η ήττα της ήταν «καθαρή» και δίκαιη από την Αμερικανίδα η οποία βρέθηκε σε καλύτερη μέρα κι εκμεταλλεύτηκε όλα τα δυνατά της σημεία αλλά και τα λάθη της Σάκκαρη.

Άλλωστε για δεύτερη σερί διοργάνωση στην Αυστραλία η Πεγκούλα προκρίνεται στα προημιτελικά, με την 26χρονη Ελληνίδα να μην τα έχει καταφέρει ούτε μία φορά έως τώρα. Μάλιστα πριν δύο ημέρες η Σάκκαρη είχε τονίσει ότι ήθελε μία πορεία μέχρι τον τελικό, ωστόσο αποδείχτηκε ότι το όνειρο τελείωσε νωρίς για εκείνη.

Το πρώτο σετ ήταν συγκλονιστικό σε εξέλιξη. Η Σάκκαρη μπήκε καθυστερημένα στον αγώνα και δεν πήρε κανέναν από τους οκτώ πρώτους πόντους μένοντας γρήγορα πίσω με 2-0 games.

Απάντησε και ισοφάρισε 3-3, ωστόσο έμεινε ξανά πίσω με «μπρέικ» και στο 5-3 η Πεγκούλα είχε σετ πόιντ. Η Ελληνίδα τενίστρια όχι μόνο αντέδρασε αλλά το «έσβησε» και με τρία διαδοχικά games πέρασε μπροστά 6-5. Η Αμερικανίδα κράτησε το σερβίς της και οδήγησε το σετ στο τάι μπρέικ.

Εκεί η Σάκκαρη δεν μπήκε ποτέ στο κλίμα και ηττήθηκε με 7-0, χωρίς να κατορθώσει να πάρει ούτε έναν πόντο.

Το δεύτερο σετ δεν ξεκίνησε πολύ καλά για την 26χρονη Ελληνίδα που πλέον ήταν υποχρεωμένη να αντιδράσει.

Η Πεγκούλα έκανε εκείνη πρώτη μπρέικ και ξέφυγε με 4-1, διατηρώντας στη συνέχεια το σερβίς της σε δύο περιπτώσεις και φτάνοντας στο 6-3 που αποδείχτηκε αρκετό για να ρίξει τη Σάκκαρη στο καναβάτσο και να την αφήσει εκτός συνέχειας.

Στα προημιτελικά η Αμερικανίδα θα αντιμετωπίσει το μεγάλο φαβορί και νούμερο ένα στον κόσμο Άσλεϊ Μπάρτι, με τη Σάκκαρη να καλείται να ανασυγκροτηθεί και να αφήσει πίσω της τον αποκλεισμό.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.