Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αραούχο: «Θέλω να βάλω γκολ και στο 101ο παιχνίδι μου»

Αραούχο: «Θέλω να βάλω γκολ και στο 101ο παιχνίδι μου»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
7/2/2022 15:36
Ο Σέρχιο Αραούχο μίλησε στην κάμερα του «ΑΕΚ TV» για το επερχόμενο ντέρμπι «Δικεφάλων» με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας πως θέλει να σκοράρει και πάλι.

Ο Αργεντινός φορ ήταν ο πρωταγωνιστής της ομάδας του στη νίκη με 3-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης, σκοράροντας δύο φορές στην 100η συμμετοχή του με τη φανέλα της ΑΕΚ.

O "Τσίνο" εκτός από την επιθυμία του για γκολ και στο 101ο του παιχνίδι αναφέρθηκε και στον πανηγυρισμό του στη μνήμη του 19χρονου Άλκη.

Αναλυτικά:

«Είναι αλήθεια ότι έπρεπε να κερδίσουμε με οποιονδήποτε τρόπο. Είχαμε πάρα πολύ καλές στιγμές, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη. Θέλαμε να το κάνουμε για εμάς, για την ΑΕΚ, για την διοίκηση και περισσότερο για τον κόσμο.

Πολύ σημαντική ημέρα για εμένα, μια μέρα στην οποία θα ήθελα την παρουσία του κόσμου εδώ στο γήπεδο γιατί πάντα γιορτάζουμε μαζί όταν σκοράρω.

Είναι μια ξεχωριστή ημέρα επίσης γιατί σήμερα έτυχε και ήμουν πάλι αρχηγός της ομάδας και πραγματικά θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στον κόσμο της ΑΕΚ. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο γκολ, εγώ προσπαθώ να διασκεδάζω σε κάθε παιχνίδι, διασκεδάζω το κάθε παιχνίδι σαν μωρό. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να προσπαθήσω να ξεκουραστώ όσο περισσότερο γίνεται γιατί στο 101ο παιχνίδι θέλω να βάλω κι άλλο γκολ.

Το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι δύσκολο, πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας. Αν καταφέρω να σκοράρω και πάρει η ομάδα την πρόκριση θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος.

Για τον πανηγυρισμό το θεωρώ φυσιολογικό, σκόραρα, κάλεσα τους συμπαίκτες μου να το αφιερώσουμε και να δείξουμε σεβασμό στην οικογένεια του Αλκη. Δεν σκέφτηκα κάτι, βγήκε από μέσα μου»



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.