Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μίντιλαντ-ΠΑΟΚ 1-0: Ασύνδετος αλλά το γυρνάει στην Τούμπα (video)

Μίντιλαντ-ΠΑΟΚ 1-0: Ασύνδετος αλλά το γυρνάει στην Τούμπα (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
17/2/2022 21:43
Η Μίντιλαντ επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ στη Δανία χάρη σε ένα γκολ του Άντεσρον στο 20' και πήρε ένα μικρό προβάδισμα για τον επαναληπτικό της Τούμπας την ερχόμενη Πέμπτη (20/7).

Οι Θεσσαλονικείς μπορεί να είχαν την κατοχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά ουσιαστικά απείλησαν ελάχιστες φορές την αντίπαλο τους και μοιραία ηττήθηκαν. Αντίθετα οι Δανοί είχαν και δοκάρι στο 90', ενώ όποτε χρειάστηκε ο Πασχαλάκης επενέβη σωτήρια.

Μία ευκαιρία, ένα γκολ για τους Δανούς

O Δικέφαλος του Βορρά μπήκε στο παιχνίδι δείχνοντας όρεξη να πάρει την πρωτοβουλία, είχε ένα σουτ με τον Σίντκλεϊ στο 8' αλλά «άγγιξε» το γκολ δέκα λεπτά μετά. Ο Μιτρίτσα πήρε ωραία τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή για τον Ζίβκοβιτς ο οποίος μέσα από την περιοχή έπιασε το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας της Μίντιλαντ έδιωξε σε κόρνερ.

Η Μίντιλαντ όμως στην πρώτη στιγμή που απείλησε στο παιχνίδι ευτύχησε και να προηγηθεί. Ο Εβάντερ με μία εξαιρετική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ βρήκε τον Άντερσον ο οποίος κατέβασε εξίσου ωραία και με πλασέ νίκησε τον Πασχαλάκη για το 1-0 στο 20'



Από εκεί και έπειτα οι γηπεδούχοι δεν ρίσκαραν ως το τέλος του ημιχρόνου και οι φιλοξενούμενοι όμως δεν έδειξαν ικανοί να απειλήσουν με αξιώσεις.

Ανούσια υπεροχή ο ΠΑΟΚ, τις ευκαιρίες η Μίντιλαντ

Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι Δανοί ήταν αυτοί που ξεκίνησαν πιο δυνατά και έφτασαν κοντά στο 2-0 όταν ο Ίσακσεν έκανε το σουτ αλλά ο Πασχαλάκης έπεσε στη γωνία του και απομάκρυνε. Ο ΠΑΟΚ πίεσε στα επόμενα λεπτά την αντίπαλο του, εγκαταστάθηκε στην περιοχή της Μίντιλαντ αλλά πέρα από κάποια κόρνερ δεν κατάφερε να αποκομίσει κάποιο άλλο κέρδος.

Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να είχαν την υπεροχή αλλά δυσκολευόντουσαν να φτάσουν με αξιώσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία, την ώρα που οι Δανοί διαχειριζόντουσαν σωστά το προβάδισμα τους. Ο Λουτσέσκου προχώρησε σε αλλαγές προκειμένου να φρεσκάρει την ομάδα του και να την κάνει πιο επιθετική αλλά ούτε οι Ελ Καντουρί και Σοάρες κατάφεραν να δώσουν λύσεις.

Η Μίντιλαντ μάλιστα ήταν αυτή που έφτασε πιο κοντά σε δεύτερο γκολ στο 90' όταν ο Τσάρλες βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και η μπάλα χτύπησε στη συμβολή των δοκαριών του Πασχαλάκη.

Στα έξι λεπτά των καθυστερήσεων οι Θεσσαλονικείς δεν μπόρεσαν να αλλάξουν κάτι, τώρα συγκεντρώνονται στο ντέρμπι με τον Άρη την Κυριακή και μετά στον επαναληπτικό με την Μίντιλαντ την Πέμπτη στην Τούμπα.

Μίντιλαντ (Μπο Χένρικσεν): Όλαφσον, Άντερσον, Ντάλσγκααρντ, Σβιατσένκο, Ζουνίνιο, Ντιρ (59’ Παουλίνιο), Ονιεντίκα, Εβάντερ (59’ Μάγιερ), Ίσακσεν (70’ Τσαρλς), Σίστο (82’ Μαρόνι), Μπρουμάδο (70’ Λιντ).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ (79’ Καντουρί), Τσιγγάρας, Σβαμπ (69’ Βιεϊρίνια), Α. Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα (46’ Μπίσεσβαρ), Αουγκούστο (79’ Σοάρες), Άκπομ (84’ Τσόλακ).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.