Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Golden 21: Η 7αδα του Δημήτρη Ρήγα

Golden 21: Η 7αδα του Δημήτρη Ρήγα

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
15/4/2022 12:01
Ο νέος διαγωνισμός του ΟΠΑΠ Golden 21 ήρθε για να μπει στις ζωές μας και να ανεβάσει το επίπεδο του παιχνιδιού μας.

Στο Golden 21 παίζεις εσύ τα παιχνίδια που θες κάθε εβδομάδα και βάζεις τους δικούς σου όρους. Πλέον τα γκολ είναι από χρυσάφι και τα 21 γκολ κερδίζουν και χαρίζουν εγγυημένο χρηματικό έπαθλο 21.000 ευρώ αλλά και το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ. Κι όλα αυτά δωρεάν, χωρίς να απαιτείται κατάθεση.

Στην όγδοη προσπάθεια που πραγματοποίησα δεν έμεινα πολύ μακριά από το στόχο του «μαγικού» 21, καθώς στα επτά ματς που επέλεξα σημειώθηκαν συνολικά 19 γκολ, με την Πόρτο να μένει στο 1-0 εκτός έδρας με την Γκιμαράες, βάζοντάς μου «τρικλοποδιά» για δεύτερη φορά κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Το ταξίδι της εβδομάδας στα ευρωπαϊκά γήπεδα θα ξεκινήσει την Παρασκευή (15/4), καθώς ξεχωρίσαμε δύο αγώνες. Για το ιταλικό πρωτάθλημα η Ίντερ θα ψάξει «διπλό» τίτλου στην έδρα της Σπέτσια και λίγο αργότερα για τη γαλλική λίγκα θα διεξαχθεί το σπουδαίο ματς της Ρεν με τη Μονακό. Περιμένουμε γκολ σε αμφότερες τις αναμετρήσεις και θα τις βάλω στο παιχνίδι μου.

Το Σάββατο (16/4) θα κάνω την αρχή από τη Βεστφαλία και τον αγώνα της Ντόρτμουντ με τη Βόλφσμπουργκ. Στο Μάντσεστερ, η Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει τη Νόριτς και οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεσπάσουν και να πετύχουν αρκετά τέρματα. Η τρίτη μου επιλογή αφορά το ματς της Γιουβέντους με την Μπολόνια.

Όσο για την Κυριακή (17/4), το... μενού περιλαμβάνει ντέρμπι και θα με απασχολήσουν δύο από αυτά. Αρχικά στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα «συγκρουστούν» για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να υπάρξουν γκολ στα φετινά «αιώνια» ντέρμπι. Τέλος ξεχώρισα το ντέρμπι της Λισαβόνας μεταξύ της Σπόρτινγκ και της Μπενφίκα και πιστεύω ότι τα «λιοντάρια» και οι «αετοί» θα με υποχρεώσουν να πανηγυρίσω το 21ο γκολ που θα σημειωθεί!

Golden 21: Η 7αδα του Δημήτρη Ρήγα
Σπέτσια-Ίντερ
Ρεν-Μονακό
Ντόρτμουντ-Βόλφσμπουργκ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νόριτς
Γιουβέντους-Μπολόνια
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μπενφίκα


Καλή επιτυχία!
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».