Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ατρόμητος-ΟΦΗ 1-1: Δεν σώθηκαν ακόμα μαθηματικά οι Περιστεριώτες

Ατρόμητος-ΟΦΗ 1-1: Δεν σώθηκαν ακόμα μαθηματικά οι Περιστεριώτες

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
17/4/2022 17:28
Ο Ατρόμητος και ο ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε αγώνα της τέταρτης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League Interwetten.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι Περιστεριώτες έφτασαν τους 31 βαθμούς και παραμένουν στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα, δίχως να εξασφαλίσουν και μαθηματικά τη σωτηρία τους. Στον αντίποδα οι Κρητικοί έμειναν όρθιοι σε μία δύσκολη έδρα και με 41 πόντους στέκονται στην 7η θέση.

Ο Κλωναρίδης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 10' και ο Λουίζ Φελίπε απάντησε στο 48' για το τελικό 1-1.

Γρήγορο προβάδισμα με Κλωναρίδη

Ο Ατρόμητος αναζήτησε ένα γρήγορο γκολ που θα του έδινε προβάδισμα και ψυχολογικά. Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης εκμεταλλεύτηκε με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου ένα λάθος του γκολκίπερ Επασί κι άνοιξε το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους αλλά δεν κατόρθωσαν να φτάσουν στην ισοφάριση μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Απάντησε ο Λουίζ Φελίπε και... τέλος

Συνέχισαν πάντως οι Κρητικοί στο ίδιο μοτίβο και δικαιώθηκαν με την έναρξη της επανάληψης, καθώς ο Λουίζ Φελίπε έφτασε τα επτά τέρματα σε δέκα συμμετοχές κι «έγραψε» το 1-1.

Οι Κρητικοί μάλιστα συνέχισαν να κυριαρχούν και να αναζητούν την ολική ανατροπή. Σπατάλησαν δύο σημαντικές ευκαιρίες χωρίς να βρουν το τέρμα που έψαχναν και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο αγώνας διεξήχθη κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες με τη βροχή και τη σκόνη να ζορίζουν αρκετά τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και να μην τους επιτρέπουν να παίξουν στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους.

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Καστεγιάνο, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Καρτάλης (68’ Αλιμπέκ), Χαρίσης, Έρλινγκμαρκ, Μουνίθ (83’ Σπιριντόνοβιτς), Κουλούρης, Κλωναρίδης (68’ Ροτάριου)

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Βούρος, Διαμαντής, Μεγιάδο, Νέιρα, Τοράλ (39’ Μπουζούκης), Τσιλιανίδης (68’ Στάικος), Λάμπρου (77’ Γιαννούλης), Φελίπε

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.