Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σόου Λεβαντόφσκι στο πρώτο του παιχνίδι στο «Καμπ Νου» (video)

Σόου Λεβαντόφσκι στο πρώτο του παιχνίδι στο «Καμπ Νου» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/8/2022 00:59
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έκλεψε την παράταση με γκολ και δύο ασίστ στη φιλική νίκη της Μπαρτσελόνα με 6-0 επί της Πούμας του Ντάνι Άλβες στο «Καμπ Νου» στο πλαίσιο του ετήσιου «Joan Gamper Trophy».

Γκολ και θέαμα πρόσφερε η Μπαρτσελόνα στους φίλους λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της. Οι Καταλανοί διέλυσαν με 6-0 την μεξικανική Πούμας στο πλαίσιο του ετήσιου «Joan Gamper Trophy», με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να τραβάει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Ο Πολωνός φορ χρειάστηκε μόλις 3 λεπτά για να σκοράρει το παρθενικό του γκολ με τους Καταλανούς στο «Καμπ Νου», σκοράροντας με πλασέ από δύσκολη γωνία για το 1-0. Δύο λεπτά μετά έδωσε όμορφη ασίστ στον Πέδρι για το 2-0, ενώ στο 19’ έβγαλε εξαιρετική πάσα με τακουνάκι στον Ισπανό, ο οποίος δεν αστόχησε στο τετ-α-τετ για το 4-0. Ενδιάμεσα, ο Ντεμπελέ (10’) πρόλαβε να μπει και αυτός στον πίνακα των σκόρερ με δυνατό σουτ εντός περιοχής έπειτα από γύρισμα του Ραφίνια.

Λίγο πριν το ημίχρονο η Μπαρτσελόνα «άγγιξε» και 5ο γκολ, με τον Λεβαντόφσκι να βγάζει εξαιρετική μπαλιά στον Ραφίνια αλλά το πλασέ του τελευταίου βρήκε στο δοκάρι. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Πολωνός έκανε το πλασέ στην κίνηση από τα δύο μέτρα αλλά σημάδεψε και αυτός το δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές αλλά η Μπαρτσελόνα βρήκε άλλα δύο γκολ με Ομπαμεγιάνγκ (49’) και Ντε Γιόνγκ (84’) διαμορφώνοντας το τελικό 6-0.

Μάλιστα στο τέλος του αγώνα, οι παίκτες της Μπαρτσελόνα σήκωσαν στον αέρα τον Ντάνι Άλβες, ο οποίος βραβεύτηκε από τον σύλλογο για την προσφορά του στην ομάδα και αποθεώθηκε από τον κόσμο στο «Καμπ Νου».






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.