Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Βίντα και Λιβάγια η αποστολή της Κροατίας για το Μουντιάλ

Με Βίντα και Λιβάγια η αποστολή της Κροατίας για το Μουντιάλ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
10/11/2022 05:12
Ο Ζλάτκο Ντάλιτς ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Κροατίας για το Μουντιάλ του Κατάρ, συμπεριλαμβάνοντας στην 26αδα τον Ντμαγκόι Βίντα της ΑΕΚ και τον πρώην φορ της «Ένωσης», Μάρκο Λιβάγια.

Τους παίκτες που θα αποτελέσουν την αποστολή της Εθνικής Κροατίας στο Μουντιάλ 2022 ανακοίνωσε ο Ζλάτκο Ντάλιτς.

Από την 26αδα ξεχωρίζει φυσικά η παρουσία του αρχηγού Λούκα Μόντριτς ο οποίος θα δώσει το «παρών» στο εκτός απροόπτου τελευταίο Μουντιάλ της καριέρας του.

Στην αποστολή βρίσκεται και ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα ο οποίος είναι ο υπαρχηγός της «Χρβάτσκα», αλλά και ο πρώην φορ της «Ένωσης», Μάρκο Λιβάγια. Αντίθετα από την τελική 26αδα κόπηκε ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Ντομινίκ Κοτάρσκι και δύο πρώην του «Δικεφάλου του Βορρά», ο φορ Αντόνιο Μίρκο Τσόλακ (Ρέιντζερς) και ο μέσος Γιοσίπ Μίσιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ) που ήταν στην προεπιλογή.

Από την προεπιλογή κόπηκαν μεταξύ άλλων ο στόπερ Ντούγε Τσαλέτα-Τσαρ της Σαοθυάμπτον και ο φορ Γιοσίπ Μπρέκαλο της Βόλφσμπουργκ, ενώ υπενθυμίζεται πως ο μπακ του Ολυμπιακού, Σίμε Βρσάλικο έχει αποσυρθεί από την Εθνική ομάδα.

Η αποστολή της Κροατίας:


Τερματοφύλακες: Ντομινίκ Λιβάκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), ίβιτσα Ίβουσιτς (Οσίγιεκ), Ίβο Γκρμπιτς (Ατλέτικο Μαδρίτης)

Αμυντικοί: Ντομαγκόι Βίντα (ΑΕΚ), Ντέγιαν Λόβρεν ( Ζενίτ), Μπόρνα Μπάρισιτς (Ρέιντζερς), Γιοσίπ Γιουράνοβιτς (Σέλτικ), Γιόσκο Γκβαρντιόλ (Λειψία), Μπόρνα Σόσα (Στουτγκάρδη), ΓΙοσίπ Στάνισιτς (Μπάγερν), Μάρτιν Έρλικ (Σασουόλο), Γιοσίπ Σούταλο (Ντιναμό Ζάγκρεμπ)

Μέσοι: Λούκα Μόντριτς (Ρεάλ), Ματέο Κόβατσιτς (Τσέλσι), Μαρσέλο Μπρόζοβιτς (Ίντερ), Μάρκο Πάσαλιτς (Αταλάντα), Νίκολα Βλάσιτς (Τορίνο), Λόβρο Μάγιερ (Ρεν), Κρίστγιαν Τζάκιτς (Άιντραχτ), Λούκα Σούσιτς (Σάλτσμπουργκ)

Επιθετικοί: Ίβαν Πέρισιτς (Τότεναμ), Αντρέι Κράμαριτς (Χοφενχάιμ), Μπρούνο Πέτκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Μίσλαβ Όρσιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Άντε Μπουντιμίρ (Οσασούνα), Μάρκο Λιβάγια (Χάιντουκ Σπλιτ).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.