Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νέα «επίθεση» του Μαρινάκη στην ΕΠΟ

Νέα «επίθεση» του Μαρινάκη στην ΕΠΟ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
29/11/2022 18:47
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με νέα επιστολή του επιτέθηκε ξανά στην ΕΠΟ, με την κόντρα των δύο πλευρών να συνεχίζεται τους τελευταίους μήνες με αμείωτη ένταση.

Αυτήν την φορά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Super League, δεν περιορίστηκε μόνο στα θέματα διαιτησίας αλλά αναφέρθηκε και σε άλλα ζητήματα

Αναλυτικά η επιστολή του:

«Αναφορικά με την σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, υπό την ιδιότητά μου ως Προέδρου της SL1 θα ήθελα για άλλη μια φορά να επαναλάβω ότι δεν προτίθεμαι να συμμετάσχω στη λήψη αποφάσεων επί θεμάτων που αγγίζουν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και τα οποία εισάγονται με τρόπο αδιαφανή.

Μας καλείτε με το υπ’ αρ. 5 θέμα να «ενημερωθούμε» και να «λάβουμε απόφαση» αναφορικά με την διαπραγμάτευση με την ΕΤΑΔ για την στέγαση των γραφείων της ΕΠΟ. Πως θα γίνει η ενημέρωση και επί ποιων οικονομικών στοιχείων θα ληφθεί η απόφαση; Για ποιο λόγο δεν υπάρχει εδώ και μήνες η παραμικρή ενημέρωση των Μελών της ΕΕ αναφορικά με την εξέλιξη που είχε η υπόθεση των οφειλών της ΕΠΟ προς την ΕΤΑΔ από τη λήξη της προηγούμενης μίσθωσης και τις ρήτρες που έχουν ενεργοποιηθεί εις βάρος της Ομοσπονδίας;

Εισάγετε για άλλη μια φορά ως θέμα 11 τα «Θέματα Κ.Ε.Δ.» χωρίς να υπάρχει καμία ενημέρωση των Μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής τι ακριβώς θα συζητηθεί και ποιο είναι το ακριβές περιεχόμενο. Εκτός και αν έχετε ενημερώσει τηλεφωνικά τους «δικούς σας» τι προτίθεστε να φέρετε προς συζήτηση για να προχωρήσετε στην λήψη απόφασης. Αν η συζήτηση αυτή αφορά τις αμοιβές των Ελλήνων Μελών της ΚΕΔ και τις αυξήσεις που εδώ και μήνες προσπαθείτε να τους δώσετε, ακόμα αναμένουμε να μας γνωστοποιήσετε την επικοινωνία που είχατε με τον κ. Μπενετ που περιλαμβάνει τις «εισηγήσεις» του για τις αυξήσεις αυτές. Σας επαναλαμβάνω ότι είμαι κάθετα αντίθετος προς οποιαδήποτε μισθολογική μεταβολή επί τα βελτίω στις αποδοχές ανθρώπων που ανέλαβαν καθήκοντα υπό ένα συγκεκριμένο μισθολογικό καθεστώς και εκ των υστέρων «διαπίστωσαν» ότι τα χρήματα δεν είναι αρκετά. Αν δεν είναι ικανοποιημένοι από τις αποδοχές τους , ας αποχωρήσουν από τις θέσεις τους.Εισάγετε επίσης ως θέμα 13 ένα Πρακτικό της «Επιτροπής Ασφαλείας Γηπέδων». Αναρωτιέμαι, ποια αρμοδιότητα έχει η Ομοσπονδία να ασχολείται με το θέμα της «Ασφάλειας» των γηπέδων, όταν διοργανώνει μόνο ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, στα οποία το 90% των γηπέδων δεν πληροί οποιαδήποτε εκ των προδιαγραφών ασφάλειας, -και όταν το θέμα – όπως εισάγεται - αφορά κατ’ αποκλειστικότητα τα επαγγελματικά πρωταθλήματα και τα γήπεδα της SL1 και της SL2. Για το λόγο αυτό σας καλώ να απέχετε ως Εκτελεστική Επιτροπή από την συζήτηση του Θέματος το οποίο θα πρέπει να παραπεμφθεί στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και να αποτελέσει αντικείμενο επεξεργασίας αποκλειστικά από το Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο.

Επίσης, είμαι υποχρεωμένος να επισημάνω ότι τα θέματα 18 , 19 και 20 εισάγονται επίσης χωρίς οποιαδήποτε τεκμηρίωση, πράγμα το οποίο προσωπικά θεωρώ απαράδεκτο και αντίθετο σε κάθε έννοια χρηστής διοίκησης όταν αφορούν οικονομικά θέματα (όπως τα θέματα 19 και 20) ή δύνανται να έχουν άμεσα οικονομικά αποτελέσματα (όπως το θέμα 18).

Τέλος επιφυλάσσομαι για οποιαδήποτε απόφαση ληφθεί επί των θεμάτων που εισάγονται προς συζήτηση .

Ο Πρόεδρος της Super League 1

Ευάγγελος Μαρινάκης».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.