Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρεγκραγκί: «Αυτή η ήττα δεν σβήνει όλα όσα πετύχαμε στη διοργάνωση»

Ρεγκραγκί: «Αυτή η ήττα δεν σβήνει όλα όσα πετύχαμε στη διοργάνωση»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/12/2022 01:54
Περήφανος για την πορεία του Μαρόκου στο Μουντιάλ αλλά και απογοητευμένος που δεν κατάφερε να κρατήσει ζωντανό το όνειρο στους φιλάθλους του δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Ουαλίντ Ρεγκραγκί. «Αυτή η ήττα δεν σβήνει όλα όσα πετύχαμε στη διοργάνωση», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Το εμπόδιο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Γαλλίας αποδείχθηκε πολύ υψηλό για το Μαρόκο, το οποίο γνώρισε την ήττα με 2-0 στον ημιτελικό του Μουντιάλ και θα αρκεστεί στον μικρό τελικό για την τρίτη θέση.

Μετά το παιχνίδι ο προπονητής του, Ουαλίντ Ρεγκραγκί έκανε λόγο πως οι μικρές λεπτομέρειες και κάποια λάθη έκαναν τη διαφορά στο παιχνίδι. Δήλωσε περήφανος για την πορεία της ομάδας του, που όπως υπογράμμισε, έδειξε στους Αφρικανούς ότι μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τις μεγάλες ομάδες, ενώ παραδέχτηκε πως είναι απογοητευμένος γιατί ήθελε να κρατήσει ζωντανό το όνειρο.

Αναλυτικά όσα είπε μετά το παιχνίδι:

Δώσαμε το μάξιμουμ, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είχαμε μερικούς τραυματισμούς, χάσαμε τον Αγκέρντ στο ζέσταμα, τους Σαίς και Μαζραουί ως το ημίχρονο… Απέναντι σε μια ομάδα όπως η Γαλλία, το κάθε λάθος θα σου κοστίσει. Δεν μπορέσαμε να πάμε στον τελικό με τον τρόπο που παίξαμε στο πρώτο μέρος. Ήταν πολύ καλύτερα στην επανάληψη ακόμα κι αν το δεύτερο γκολ μας σκότωσε… Αυτή η ήττα δεν σβήνει όλα όσα πετύχαμε στη διοργάνωση.

Θα ήθελα να προκρινόμαστε σε κάθε Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρέπει να δείξεις αυτή τη συνέχεια και στο μέλλον οι άνθρωποι θα δουν ότι είναι φυσιολογικό το Μαρόκο να φτάνει σε αυτή τη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δείξαμε στους Αφρικανούς τώρα ότι είμαστε σε θέση να κοιτάξουμε στα μάτια κορυφαίες ομάδες όπως η Γαλλία, η Βραζιλία και την Αγγλία. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, να δείξουμε αυτή τη συνέχεια και να αποδείξουμε ότι αυτό δεν είναι τυχαίο.

Συνειδητοποιήσαμε ότι έχουμε κάνει ήδη ένα μεγάλο επίτευγμα. είδαμε τις φωτογραφίες μέσω των μέσων ενημέρωσης και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ότι όλοι ήταν περήφανοι στη χώρα μας. Είμαστε απογοητευμένοι για τον λαό του Μαρόκου απόψε γιατί θέλαμε να κρατήσουν το όνειρό τους ζωντανό. Φυσικά και είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό που πετύχαμε, αλλά αισθανθήκαμε ότι μπορούσαμε να πάμε ακόμα παραπέρα. Οι μικρές λεπτομέρειες βοήθησαν τους πρωταθλητές να κερδίσουν απόψε. Έχουν αναπληρωματικούς που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και το βιώσαμε. Είπα στους παίκτες ότι είμαι περήφανος για αυτούς, ο βασιλιάς είναι περήφανος, όλος ο κόσμος είναι περήφανος.

Δώσαμε μια καλή εικόνα για το Μαρόκο και το αφρικανικό ποδόσφαιρο. Αυτό ήταν επίσης σημαντικό για εμάς γιατί παίζαμε για τη χώρα και την ήπειρό μας. Οι άνθρωποι ήδη μας σέβονταν, αλλά νομίζω ότι μας σέβονται περισσότερο τώρα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.