Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 5-0: Γιορτινός «περίπατος» με γκολάρες (video)

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 5-0: Γιορτινός «περίπατος» με γκολάρες (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/12/2022 19:52
Ο Ολυμπιακός δεν συνάντησε την παραμικρή αντίσταση από τον Αστέρα Τρίπολης και τον νίκησε με 5-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League.

Τα γκολ για τους νικητές σημείωσαν με υπέροχα σουτ στο πρώτο ημίχρονο, ο Μπιέλ (4') και ο Χάμες Ροντρίγκες (35'), το τρίτο γκολ σημείωσε ο Μπακαμπού στο 68', με τον Γκάρι Ροντρίγκες να «γράφει» το 4-0 στο 84', ενώ το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Μασούρας στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την «γκέλα» στα Γιάννινα πριν από μία εβδομάδα, επέστρεψαν στις επιτυχίες κι ανέβηκαν στους 29 βαθμούς και την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας πίσω τους τον ΠΑΟΚ ο οποίος αντιμετωπίζει αυτήν την ώρα (20.30) στο Περιστέρι τον Ατρόμητο.

Από την άλλη οι Αρκάδες παρέμειναν στους 14 πόντους και στέκονται στην ένατη θέση, δίχως να έχουν πετύχει κάτι ιδιαίτερο έως τώρα στη σεζόν.

Γκολ από τα... αποδυτήρια με Μπιέλ

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 3' απείλησε για πρώτη φορά, με τον Φορτούνη να πασάρει στον Χάμες και ο τελευταίος να πλασάρει στα χέρια του Παπαδόπουλου.

Ένα λεπτό μετά ο Φορτούνης έκανε νέα ωραία πάσα και ο Μπιέλ εκτέλεσε άψογα τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων για το 1-0.

«Άγγιξε» την ισοφάριση ο Αστέρας

Οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να απαντήσουν άμεσα και στο 8' πλησίασαν στην ισοφάριση. Ο Μπαράλες με κοντινή προβολή «άγγιξε» το 1-1 όμως ο Πασχαλάκης απέκρουσε σωτήρια και στη συνέχεια της φάσης η προσπάθεια του Κρεσπί βρήκε και στο δοκάρι φεύγοντας άουτ.«Ζωγραφιά» από Χάμες και πρόωρο... τέλος

Ο ρυθμός δεν έμεινε στα ίδια επίπεδα για τον Ολυμπιακό, με την ομάδα του Μίτσελ να απειλεί στο 32' με άστοχη κεφαλιά του Φορτούνη.

Ωστόσο τρία λεπτά αργότερα ήταν ξανά ο Χάμες Ροντρίγκες εκείνος που σκόραρε και μάλιστα μ' ένα φοβερό σουτ, έπειτα από ωραίο συνδυασμό του με τον Χουάνγκ Ινμπόμ.

Η τελευταία καλή στιγμή για τους Πειραιώτες ήρθε στο 43', με την προσπάθεια του Φορτούνη να αποκρούεται και το 2-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Δεν είχε πρόβλημα ο Ολυμπιακός

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι αναζητούσαν ένα μικρό ποδοσφαιρικό θαύμα για να επανέλθουν στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος.

Οι Πειραιώτες κρατούσαν τα ηνία και δεν είχαν το παραμικρό πρόβλημα, ωστόσο δεν έφτιαξαν πάρα πολλές φάσεις μέχρι το 60', μ' ένα μακρινό σουτ του Μπιέλ να ξεχωρίζει.

Στο 68' πάντως η ομάδα του Μίτσελ έφτασε και σε τρίτο γκολ. Πιέζοντας ψηλά, ο Μπιέλ εκμεταλλεύτηκε μία μεγάλη γκάφα του Καστάνιο και η μπάλα έφτασε στον Μπακαμπού ο οποίος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το «κερασάκι στην τούρτα» από Γκάρι Ροντρίγκες και Μασούρα

Οι γηπεδούχοι έμοιαζαν να παίζουν... μόνοι τους, καθώς ο Αστέρας Τρίπολης δεν είχε την παραμικρή διάθεση για να παλέψει και σε κάθε επίθεση των «ερυθρόλευκων»... μύριζε γκολ.

Στο 84' ο Γκάρι Ροντρίγκες ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 μετά από φάση διαρκείας.

Όλοι πίστευαν ότι είχε τελειώσει το... σόου, όμως στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μασούρας από κοντά διαμόρφωσε το 5-0 μέσα σε αποθέωση.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ (71' Μαρσέλο), Χουάνγκ Ινμπόμ, Εμβιλά (80' Σαμασέκου), Φορτούνης (63' Μπακαμπού), Μπιέλ, Χάμες Ροντρίγκες (71' Μασούρας), Ελ Αραμπί (63' Γκ. Ροντρίγκες)

Αστέρας Τρίπολης (Αλέξανδρος Μανιάτογλου): Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Καρμόνα, Ντομίνγκεθ, Τασουλής (61' Ριέρα), Μπαρτόλο (46' Γκαρντάφσκι), Κρέσπι, Τιλίκα (61' Σανταφέ), Μπαράλες (72'Μπερτόγλιο)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.