Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ιωαννίδης: «Δεν είχαμε υπομονή και ψυχραιμία, δεν έχει τελειώσει τίποτα» (video)

Ιωαννίδης: «Δεν είχαμε υπομονή και ψυχραιμία, δεν έχει τελειώσει τίποτα» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/12/2022 00:45
Ο «χρυσός» σκόρερ του Παναθηναϊκόυ, Φώτης Ιωαννίδης στάθηκε στην έλλειψη ηρεμίας και υπομονής που είχε η ομάδα του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ αλλά πρόσθεσε πως δεν έχει τελειώσει τίποτα αναφορικά με τη μάχη του τίτλου.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε δεύτερη σερί βαθμολογική απώλεια στο δεύτερο γύρο, γλιτώνοντας στο 90+7’ το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον ΟΦΗ των δέκα παικτών (1-1).

Λυτρωτής του «τριφυλλιού» ήταν για άλλο ένα παιχνίδι ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος μετά το παιχνίδι στάθηκε στην έλλειψη υπομονής και ψυχραιμίας που είχε η ομάδα του αλλά όπως τόνισε, «δεν έχει τελειώσει τίποτα».

Αναλυτικά όσα είπε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού στην Cosmote TV:

Για το ότι ο Παναθηναϊκός υπερείχε σ’ όλα τα στατικά αλλά χρειάστηκε γκολ στο 90+7’ για να πάρει το βαθμό: «Τα νούμερα δεν κερδίζουν τα παιχνίδια. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και ήταν κάτι που μας έλειπε όπως και την προηγούμενη εβδομάδα. Ήταν ένα παιχνίδι που δεν το διαχειριστήκαμε με ηρεμία και υπομονή. Καταφέραμε εν τέλει να πάρουμε μόνο το βαθμό της ισοπαλίας».

Για το αν είχαν έξτρα άγχος μετά τη γκέλα με τον Ιωνικό: «Πριν το παιχνίδι ήμασταν ιδιαίτερα πεισμωμένοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που δεν πήραμε την προηγούμενη εβδομάδα. Μέσα στο παιχνίδι εκνευριζόμαστε λίγο εύκολα και χάνουμε την υπομονή μας, είναι κάτι που πρέπει να το αποβάλλουμε μέσα από την ομάδα γιατί έχουμε όλα τα φόντα οποιοδήποτε λεπτό να σκοράρουμε ακόμα και στο τελευταίο λεπτό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να παίζουμε με τον τρόπο που ξέρουμε και να σκοράρουμε».

Για το ότι είχε ψυχική ηρεμία στη φάση του γκολ: «Γενικά είμαι αρκετά αισιόδοξος σαν άνθρωπος, ήξερα ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Προσπάθησα να μεταδώσω το καθαρό μυαλό στους συμπαίκτες μου, εγώ ήθελα να κερδίσουμε το παιχνίδι αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

Τον απολογισμό του 2022 και τη νέα χρονιά: «Κλείσαμε πέρσι τη χρονιά με το Κύπελλο και ξεκινήσαμε φέτος σε πολύ υψηλά επίπεδα. Η χρονιά δεν τελειώνει με τον καλύτερο τρόπο αλλά δεν τελείωσε ακόμη τίποτα, είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Η ομάδα βρίσκεται στα καλύτερα της και αν συνεχίσουμε έτσι και το 2023 θα παλέψουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.