Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τα έβαλε με τον κόσμο της Σίτι ο Γκουαρδιόλα: «Θέλω τους οπαδούς μου πίσω»

Τα έβαλε με τον κόσμο της Σίτι ο Γκουαρδιόλα: «Θέλω τους οπαδούς μου πίσω»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/1/2023 04:01
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα εξέφρασε τα παράπονα του για τους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι παρά τη σπουδαία νίκη της ομάδας με 4-2 επί της Τότεναμ.

Η Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε πίσω με 2-0 στο ημίχρονο στο εντός έδρας απέναντι στην Τότεναμ αλλά έφερε… τούμπα το ματς στο δεύτερο μέρος και έφτασε σε εμφατική νίκη με 4-2, μειώνοντας έστω και προσωρινά στο -5 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Μετά το παιχνίδι ο τεχνικός των «πολιτών» δεν έκρυψε το παράπονο για τους οπαδούς της ομάδας του και τη συμπεριφορά τους στο πρώτο ημίχρονο:

«Οι οπαδοί μας ήταν σιωπηλοί για 45 λεπτά. Θέλω τους οπαδούς μου πίσω. Θέλω οι οπαδοί μου να είναι εδώ. Δεν αναφέρομαι στους οπαδούς στα εκτός έδρας, είναι οι καλύτεροι, αλλά οι οπαδοί εδώ θέλω να μας υποστηρίζουν από κάθε πλευρά και σε κάθε φάση, επειδή η Τότεναμ είναι μια από τους πιο δυνατούς αντιπάλους που έχω αντιμετωπίσει. Μας γιούχαραν επειδή χάναμε αλλά στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλά, είχαμε πολλές ευκαιρίες. Ίσως νιώθουμε τόσο άνετα με την κατάκτηση τεσσάρων Πρέμιερ Λιγκ σε πέντε χρόνια».

«Είμαστε πολύ μακριά από την ομάδα που ήμασταν»

Αναφορικά με το παιχνίδι, ο Πεπ δε στάθηκε τόσο στην ανατροπή της ομάδας του αλλά στην εικόνα του πρώτου μέρους:

«Αν δεν αλλάξουμε θα χάσουμε βαθμούς. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλύτερα, δεν μπορώ να αρνηθώ πόσο χαρούμενοι είμαστε, αλλά είμαστε πολύ μακριά από την ομάδα που ήμασταν. Τους δώσαμε το πρώτο γκολ και μετά το δεύτερο γκολ είναι γελοίο». Ερωτηθείς τι έλειπε, ο Ισπανός είπε: «Πάθος, φωτιά και επιθυμία να θέλεις να νικήσεις από το πρώτο λεπτό».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.