Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Τέλος επίσημα ο Χάμες Ροντρίγκεζ!

Ολυμπιακός: Τέλος επίσημα ο Χάμες Ροντρίγκεζ!

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
13/4/2023 14:16
Ολυμπιακός και Χάμες Ροντρίγκεζ προχώρησαν από κοινού σε λύση της συνεργασίας τους, όπως ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Η αρχική επιθυμία ο παίκτης να παραμείνει στον Πειραιά εξασθένησε με τον καιρό, αφού και οι εμφανίσεις του ακριβοπληρωμένου Κολομβιανού μεσοεπιθετικού δεν ήταν οι ανάλογες. Ο Ροντρίγκεζ αποχωρεί άμεσα έχοντας πετύχει 5 γκολ και μοιράσει 6 ασίστ σε 23 εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό φέτος.

H σχετική ανακοίνωση του συλλόγου:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Χάμες Ροντρίγκες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε λύση της συνεργασίας τους. Ο Χάμες θα είναι πάντα κομμάτι του συλλόγου μας και μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον».



Ο Ροντρίγκεζ από τη πλευρά του αποχαιρέτισε την ομάδα με ανάρτησή του στο instaram, όπου ανέφερε: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το χρόνο που περάσαμε μαζί. Αν και βαδίζουμε σε χωριστούς δρόμους, νιώθω ότι θα είμαι πάντα μέλος και ευπρόσδεκτος στην οικογένεια του Ολυμπιακού αλλά και του μεγάλου λιμανιού του Πειραιά. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στον Ολυμπιακό και κάθε επιτυχία στο μέλλον».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.