Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόνφερενς Λιγκ: Με «πάρτι» στα ημιτελικά η Γουέστ Χαμ - Ψυχωμένη ανατροπή και πρόκριση στην παράταση για τη Βασιλεία (video)

Κόνφερενς Λιγκ: Με «πάρτι» στα ημιτελικά η Γουέστ Χαμ - Ψυχωμένη ανατροπή και πρόκριση στην παράταση για τη Βασιλεία (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
21/4/2023 00:37
Η Γουεστ Χαμ και η Βασιλεία πήραν τα τελευταία δύο εισιτήρια για τα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ, όπου θα συναντήσουν την Άλκμααρ και τη Φιορεντίνα αντίστοιχα.

Η Νις δεν αποδείχθηκε συνεπής στο ραντεβού της με την ιστορία και παρ' ότι προηγήθηκε 1-0 της Βασιλείας, έεπσε «θύμα» μεγάλης ανατροπής με την ισοφάριση να έρχεται στο 87', οπότε σε συνδυασμό με το 2-2 της Ελβετίας το παιχνίδια οδηγήθηκε στην παράταση, όπου οι Ελβετοί ολοκλήρωσαν την ανατροπή με ένα ακόμα τέρμα και υπερασπίστηκαν το προβάδισμά τους ως το φινάλε παίρνοντας την σπουδαία πρόκριση. Αντίστοιχα και η Γουέστ Χαμ, έκανε το καθήκον της και νίκησε με 4-1 τη Γάνδη, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Τα πρώτα ματς των ημιτελικών, όπου η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Βασιλεία και η Γουέστ Χαμ την Άλκμααρ αντίστοιχα, θα διεξαχθούν στις 11 Μαΐου (22:00) και οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (18/5).

Γουέστ Χαμ - Γάνδη 4-1

Η Γάνδη έκανε το... λάθος να προηγηθεί στο 26' με τον Κάιπερς στο Λονδίνο και αυτό «ξύπνησε» για τα καλά τα «σφυριά». Πριν τη λήξη του ημιχρόνου ήρθε η ισοφάριση με τον Αντόνιο στο 37' και δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα ισόπαλες. Με την έναρξη της επανάληψης όμως η Γουεστ Χαμ ήτα καταιγιστική και αφού αρχικά την σταμάτησε το δοκάρι, σε προσπάθεια του Σούτσεκ, κέρδισε πέναλτι δύο λεπτά αργότερα, με τον Πακετά να το εκτελεί εύστοχα δίνοντάς της το προβάδισμα και ταυτόχρον προκαλώντας την... κατάρρευση της Γάνδης. Ράις (58') και Αντόνιο (64') ανέβασαν κι άλλο το δείκτη του σκορ, με τον Μπόουεν να σκοράρει επίσης αλλά το τέρμα το να ακυρώνεται για χέρι και τελικώς να μην αλλάζει κάτι στο σκορ, και τα «σφυριά» να παίρνουν την πρόκριση.



Νις - Βασιλεία 1-1 κ.δ (1-2 παρ.)

Τα δεδομένα... τούμπα έφεραν οι Ελβετοί παίρνοντας μία σπουδαία πρόκριση. Η Νις μπήκε πολύ πιο δυνατά στο ματς και πήρε προβάδισμα πρόκρισης (μετά το 2-2 στην Ελβετία) με τον Λαμπόρντ στο 9'. Η Βασιλεία όμως είχε υπομονή στο παιχνίδι της, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 86' με τον Ογκουστίν και να στείλει τον αγώνα στην παράταση, όπου «καθάρισε» την πρόκριση με μία εξαιρετική κεφαλιά ο Άνταμς στο 98ο λεπτό.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.