Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρέμεινε στην Μπουντεσλίγκα η Στουτγκάρδη του Μαυροπάνου, 3-1 το Αμβούργο (video)

Παρέμεινε στην Μπουντεσλίγκα η Στουτγκάρδη του Μαυροπάνου, 3-1 το Αμβούργο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/6/2023 00:40
Η Στουτγκάρδη κέρδισε με ανατροπή (3-1) το Αμβούργο στο «Φόλκσπαρκσταντιον» και με συνολικό σκορ 6-1 εξασφάλισε πανηγυρικά την παραμονή της στην Μπουντεσλίγκα. Έγινε αλλαγή στο ημίχρονο ο Μαυροπάνος.

Μόνο για ένα ημίχρονο αγχώθηκε η Στουτγκάρδη στο Αμβούργο. Η ομάδα του Ντίνου Μαυροπάνου επικράτησε με 3-1 της ομώνυμης ομάδας στο «Φόλκσπαρκσταντιον» για τα μπαράζ ανόδου/παραμονής και έχοντας προίκα και το 3-0 του πρώτου αγώνα, θα συνεχίζει να αγωνίζεται στα μεγάλα σαλόνια.

Το Αμβούργο είχε πολύ δύσκολο έργο αφού χρειάζονταν τρία γκολ και να μη δεχτεί κανένα για να στείλει το ματς στην παράταση. Το πρώτο από τα τρία βήματα έγινε πολύ νωρίς αφού μόλις στο 6’ ο Κίτελ άνοιξε το σκορ βάζοντας… φωτιά στις εξέδρες. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, καθώς οι «δεινόσαυροι» έχασαν την ένταση τους μετά το πρώτο δεκάλεπτο και η Στουτγκάρδη διαχειρίζονταν χωρίς προβλήματα το υπέρ της σκορ ως το ημίχρονο.

Ο Μαυροπάνος, που χτύπησε στον ώμο και είχε κίτρινη κάρτα στο 25’, έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο αλλά αυτό δεν προβλημάτισε τους Σουηβούς οι οποίοι έφεραν… τούμπα το ματς με δύο γκολ του Μιγό (48’, 64’), βάζοντας τέλος στις όποιες ελπίδες του Αμβούργου για το θαύμα. Το… κερασάκι έβαλε στο 90+6’ ο Κατόμπα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 για την Στουτγκάρδη.



Έτσι, το Αμβούργο θα μείνει για άλλη μία χρονιά στην Τσβάιτε Λίγκα παρά το γεγονός πως την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος βρέθηκε δευτερόλεπτα μακριά από την απευθείας άνοδο.

Υπενθυμίζεται πως την τελευταία στροφή του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας κέρδισε 1-0 την Σαντχάουζεν και χρειάζονταν γκέλα της Χαϊντενχάιμ για να πάρει την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα. Με την τελευταία να χάνει με 2-1 στην έδρα της Ρέγκενσμπουργκ στις καθυστερήσεις, ο κόσμος του Αμβούργου μπήκε στο γήπεδο για να πανηγυρίσει την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια, αλλά οι παίκτες της Χαϊντενχάιμ έκαναν την ανατροπή με γκολ στο 90+3’ και στο 90+9’, στέλνοντας τους «δεινοσαύρους» στα μπαράζ με την Στουτγκάρδη!

Θυμηθείτε το απίστευτο φινάλε στην Τσβάιτε Λίγκα με την Χαϊντενχάιμ να παίρνει την άνοδο μέσα από τα χέρια του Αμβούργου:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.