Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσέλσι: Στην Σαουδική Αραβία οι Ζίγιεχ, Κουλιμπαλί και Μεντί!

Τσέλσι: Στην Σαουδική Αραβία οι Ζίγιεχ, Κουλιμπαλί και Μεντί!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/6/2023 16:16
Σε ομάδες της Σαουδικής Αραβίας «έκλεισαν» τρεις παίκτες της Τσέλσι. Ο λόγος για τους Χακίμ Ζίγιεχ, Καλιντού Κουλιμπαλί και Εντουάρ Μεντί, οι οποίοι θα υπογράψουν στις Αλ Νασρ, Αλ Χιλάλ και Αλ Αχλί αντίστοιχα!

Αποχωρήσεων συνέχεια στην Τσέλσι, η οποία παραχωρεί τρεις παίκτες σε ομάδες της Σαουδικής Αραβίας!

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε ο έγκυρος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Μαροκινός εξτρέμ Χακίμ Ζίγιεχ συμφώνησε να υπογράψει για την επόμενη τριετία στην Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ ο Σενεγαλέζος στόπερ Καλιντού Κουλιμπαλί θα συνεχίσει στην Αλ Χιλάλ μ’ ένα ποσό κοντά στα 25 εκατ. ευρώ. Από την άλλη ο Σενεγαλέζος γκολκίπερ Εντουάρ Μεντί θα υπογράψει στην Αλ Αχλί.

Πρόκειται για τρεις παίκτες που δεν υπολογίζονταν στους Λονδρέζους για τη νέα σεζόν ενώ το γεγονός πως όλοι τους είναι μουσουλμάνοι ενδεχομένως έπαιξε επίσης ρόλο στην επιλογή τους να υπογράψουν στην Σαουδική Αραβία, κάτι που είχε επισημάνει και ο Καρίμ Μπενζεμά.

Μάλιστα αναμένεται να υπάρξει συνέχεια, αφού τόσο ο μπακ-χαφ Κάλουμ Χάντσον-Οντόι όσο και ο φορ Πιέρ-Εμενίκ Ομπαμεγιάνγκ ακούγονται επίσης για ομάδες της Σαουδικής Αραβίας. Υπενθυμίζεται πως χθες ανακοινώθηκε από την Αλ Ιτιχάντ ο Ενγκολό Καντέ, ο οποίος βέβαια υπέγραψε ως ελεύθερος από τους Λονδρέζους.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχει γίνει θέμα στην Αγγλία οι σχέσεις της νέας διοίκησης της Τσέλσι με το PIF, το κρατικό επενδυτικό ταμείο της Σαουδικής Αραβίας, το οποίο αγόρασε πρόσφατα πλειοψηφικά μερίδια στους τέσσερις μεγαλύτερους συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας (Αλ Νασρ, Αλ Ιτιχάντ, Αλ Χιλάλ, Αλ Αχλί). Η Τσέλσι αγοράστηκε πέρυσι από έναν όμιλο με επικεφαλής τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Τοντ Μποέλι αλλά χρηματοδοτείται κυρίως από την Clearlake, μια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών με έδρα την Καλιφόρνια. Το PIF έχει επενδύσει στην Clearlake και έχει επίσης συνεργαστεί με μία από τις επιχειρήσεις του Μποέλι για να βάλει χρήματα σε μια αλυσίδα ξενοδοχείων.

Μέσα σε μία ημέρα η Τσέλσι έχει προχωρήσει ήδη σε πέντε αποχωρήσεις, αφού παρελθόν θεωρούνται επίσης οι Ματέο Κόβατσιτς και Κάι Χάβερτς οι οποίοι υπογράφουν σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσνεαλ αντίστοιχα. Την ίδια ώρα ο σύλλογος απέρριψε πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Μέισον Μάουντ ύψους 50 εκατ. λιρών όπως αποκαλύπτει το The Athletic.

Photo Credits: https://twitter.com/FabrizioRomano

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.