Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σκοτώθηκε σε «τραγικό δυστύχημα» ο πρόεδρος της Μίλγουολ, Τζον Μπέριλσον!

Σκοτώθηκε σε «τραγικό δυστύχημα» ο πρόεδρος της Μίλγουολ, Τζον Μπέριλσον!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/7/2023 02:16
Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της Μίλγουολ, Τζον Μπέριλσον, πέθανε την Τρίτη (4/7) σε ηλικία 70 ετών μετά από «τραγικό δυστύχημα», όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Σε πένθος βυθίστηκε το αγγλικό ποδόσφαιρο καθώς πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της Μίλγουολ, Τζον Μπέριλσον. Όπως γνωστοποίησε ο λονδρέζικος σύλλογος o ισχυρός άνδρας του συλλόγου σκοτώθηκε μετά από «τραγικό δυστύχημα» το πρωί της Τρίτης (4/7) χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο 70χρονος Αμερικανός επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος ανέλαβε την ομάδα το 2006 και είχε άριστη σχέση με τους οπαδούς του συλλόγου. Αντικατέστησε τον Στιούαρτ Τιλ ως πρόεδρος το 2007 και υπό την προεδρία του η ομάδα ανέβηκε δύο φορές στην Τσάμπιονσιπ. Η τελευταία άνοδος ήρθε το 2017 και ο σύλλογος έκτοτε διατηρεί τη θέση του στη δεύτερη κατηγορία. Μάλιστα πέρσι τερμάτισε στην 8η θέση χάνοντας τη συμμετοχή στα πλει-οφ ανόδου την τελευταία αγωνιστική. Παράλληλα υπό την προεδρία του τα «λιοντάρια» έφτασαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου το 2013 και στα προημιτελικά το 2017 και το 2019.

Η ανακοίνωση της Μίλγουολ:

Με συλλογική συντετριμμένη καρδιά και βαθύτατη λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο του αγαπημένου μας ιδιοκτήτη και προέδρου, Τζον Μπέριλσον.

Ο Τζον, ο οποίος έκλεισε τα 70 τον περασμένο μήνα, έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό δυστύχημα το πρωί της Τρίτης, και οι σκέψεις από όλους στο σύλλογο είναι με τη σύζυγό του, την Έιμι, τα τρία παιδιά του, Τζένιφερ, Τζέιμς και Ελίζαμπεθ και την υπόλοιπη οικογένεια Μπέριλσον.

Ο ξαφνικός και τραγικός θάνατος του Τζον θα επηρεάσει αναμφισβήτητα όλους εκείνους που είχαν την τύχη να γνώριζαν ότι ήταν Πραγματικά σπουδαίος άνθρωπος, απίστευτα αφοσιωμένος στην οικογένειά του και ένα άτομο με τέτοια αξιοσημείωτη γενναιοδωρία, ζεστασιά και καλοσύνη. Έζησε μια ζωή με ιστορία, γεμάτη χρώματα και χαρά, και ήταν απείρως στοχαστικός για τους άλλους με μια ατελείωτη επιθυμία να μοιραστεί την απέραντη ζωή του γνώσεις και εμπειρίες για να βοηθήσουν τους ανθρώπους.

Υπό την παθιασμένη ηγεσία και την καθοδήγηση του Τζον, η Μίλγουολ γνώρισε τεράστια επιτυχία και σταθερότητα. Από τότε που συμμετείχε για πρώτη φορά στον σύλλογο το 2006, έχει προεδρεύσει σε μερικές από τις μεγαλύτερες στιγμές στην ιστορία της Μίλγουολ και η επιρροή του στην παροχή της βάσης για αυτές ήταν αμέτρητη.

Ο Τζον συνέχισε να μιλάει με ανυπομονησία για τη νέα σεζόν και το όραμά του για το μέλλον και κάθε επιτυχία που θα πετύχουμε θα είναι στη μνήμη και την τιμή του. Θα είναι η κληρονομιά του.

Ο Τζον απολάμβανε την κατάσταση και τη νοοτροπία του συλλόγου να λογίζεται ως αουτσάιντερ. Συνδέθηκε έντονα με τις αξίες και την ταυτότητα της ομάδας και λάτρευε τους υποστηρικτές της Μίλγουολ. Ήταν φοβερά πιστός σε όλο το επιτελείο του και τόσο σε αυτούς όσο και στους οπαδούς θα λείψει απεριόριστα.

Όσοι δεν μπορούν να πάνε αυτοπροσώπως στο The Den θα μπορούν να υπογράψουν ένα ηλεκτρονικό βιβλίο συλλυπητηρίων, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στο milllwallfc.co.uk σε εύθετο χρόνο.

Αναπαύσου εν ειρήνη, Τζον, και σε ευχαριστούμε. Αγαπήθηκες και σε λάτρεψαν.





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.