Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Τσιφτσή η Ρακόβ, περήφανοι δηλώνουν στον Αστέρα

Ανακοίνωσε Τσιφτσή η Ρακόβ, περήφανοι δηλώνουν στον Αστέρα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/7/2023 00:07
Η πρωταθλήτρια Πολωνίας, Ρακόβ Τσεστοχόβα ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντώνη Τσιφτσή με τη μορφή δανεισμού από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ διατηρεί οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Μεγαλώνει η ελληνική παροικία στην Ρακόβ Τσεστοχόβα καθώς μετά τους Παπανικολάου και Σβάρνα, η πρωταθλήτρια Πολωνίας απέκτησε και τον Αντώνη Τσιφτσή.

Όπως ανακοινώθηκε, ο 23χρονος γκολκίπερ αποκτήθηκε από την Ρακόβ με τη μορφή μονοετούς δανεισμού, ενώ στη συμφωνία διατηρείται οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Μετά τις υπογραφές ο νεαρός γκολκίπερ δήλωσε: «Το ξεκίνημα μου εδώ είναι πολύ καλό. Έχω ήδη μάθει λίγα πράγματα για την πόλη και γνώρισα την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Ήρθα εδώ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Στα χρόνια που αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα του Αστέρα ο Τσιφτσής σημείωσε συνολικά 45 συμμετοχές, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του σε 16 αγώνες. Πέρσι έπαιξε σε 7 αγώνες της Super League.

Από την πλευρά του ο Αστέρας εξέφρασε την υπερηφάνεια του για την εξέλιξη ενός ακόμα παιδιού της ομάδας που θα συνεχίσει την καριέρα του σε ευρωπαϊκό σύλλογο ενώ τονίζει πως ο σύλλογος «καρπώνεται από τώρα ένα σημαντικό ποσό» για το δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Η ανακοίνωση του Αστέρα:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, Αντώνη Τσιφτσή στην πρωταθλήτρια ομάδα της Πολωνίας, Raków Częstochowa. Ο Αντώνης Τσιφτσής παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, με τον ΑΣΤΕΡΑ να καρπώνεται από τώρα ένα σημαντικό ποσό. Η ομάδα της Πολωνίας διατηρεί οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι του 2024.

Photo Credit: rakow.com


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.