Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τερζής: «Είμαστε ο Άρης και δεν φοβόμαστε τίποτε και κανέναν»

Τερζής: «Είμαστε ο Άρης και δεν φοβόμαστε τίποτε και κανέναν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/8/2023 21:25
Ο Τόλης Τερζής εμφανίστηκε αισιόδοξος εν όψει του αυριανού (10/8) αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου τονίζοντας ο Άρης δε φοβάται τίποτα και κανέναν ενώ πρόσθεσε ότι είναι σημαντικό η ομάδα να εμφανιστεί συγκεντρωμένη και να αποφύγει τα λάθη που έκανε με την Αραράτ.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Άρη εν όψει του πρώτου αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου στην Θεσσαλονίκη για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ:

Για τη δολοφονία του Μιχάλη: «Σαν ομάδα αλλά και ο κόσμος του Άρη, το έχουμε ζήσει δύο φορές με τον Τόσκο και τον Άλκη. Ελπίζαμε ότι ο Άλκης θα ήταν ο τελευταίος. Θέλουμε να εκφράσουμε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη, της ΑΕΚ αλλά και των φιλάθλων της. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι ο τελευταίος».

Για τους αγώνες με τη Ντίναμο Κιέβου: «Είναι μεγάλη πρόκληση. Γνωρίζουμε τον υψηλό βαθμό δυσκολίας καθώς η Ντίναμο είναι έμπειρη ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές με σημαντικές διακρίσεις στη χώρα της και φυσικά σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στα αποδυτήρια αντιμετωπίζουμε αυτά τα παιχνίδια ως μια μεγάλη πρόκληση. Είμαστε ο Άρης και δεν φοβόμαστε τίποτε και κανέναν. Παίζουμε στο σπίτι μας, το γήπεδο θα είναι γεμάτο και ξέρουμε τι ώθηση και τι δύναμη μας δίνει ο κόσμος μας. Πρέπει όμως να ακολουθήσουμε τις οδηγίες που έχουμε δώσει, να μην κάνουμε λάθη και να έχουμε καθαρό μυαλό. Σοβαρά λάθη δεν συγχωρούνται σ’ αυτό το επίπεδο. Να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε απέναντι στην Αραράτ. Περιμένουμε με ανυπομονησία αυτά τα παιχνίδια για να δείξουμε ότι ο Άρης είναι εδώ. Ελπίζω αύριο να βγούμε νικητές».

Για την απειρία των ποδοσφαιριστών της Ντίναμο Κιέβου: «Η Ντίναμο έχει ποιότητα, ικανότητα και πολλούς διεθνείς παίκτες. Ξέρουμε ότι θα έρθει 20.000 κόσμος αύριο για να μας υποστηρίξει».

Για την απουσία του Μπράμπετς και την αποχώρηση του Εμπακατά: «Καταρχάς η διοίκηση έκανε μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσει τον Εμπακατά για να τον έχουμε στους αγώνες με τη Ντίναμο αλλά είχε πάρει την απόφασή του και ήταν ανένδοτος. Ξέρετε καλά ότι όταν το μυαλό ενός παίκτη έχει φύγει από την ομάδα είναι δύσκολο να τον πείσεις να μείνει. Το πρόβλημα του Μπράμπετς είναι σοβαρό για μας. Ο Μόουζες ήταν αρκετά καλός στα παιχνίδια που έπαιξε κι έτσι πρέπει να δούμε πώς θα καλύψουμε τη θέση δεξιά στην άμυνα. Ο Μοντόγια έχει κάνει όλη την προετοιμασία, έπαιξε φιλικά παιχνίδια με την Μπέτις και τα εργομετρικά του έδειξαν ότι είναι σε καλή κατάσταση».

Για το τι ζητάει από την ομάδα του: «Αυτό που θέλω είναι να υπάρχει συγκέντρωση στο πλάνο που ετοιμάσαμε. Αν το καταφέρουμε στον απόλυτο βαθμό, θα ήμαστε εμείς οι νικητές».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.