Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Βλέπει Φραν Ναβάρο για την επίθεση (video)

Ολυμπιακός: Βλέπει Φραν Ναβάρο για την επίθεση (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
29/12/2023 14:40
Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού τον Ιανουάριου και ένα από τα πρώτα ονόματα στη λίστα φέρεται ότι είναι αυτή του Φραν Ναβάρο της Πόρτο.

Η αποχώρηση του Αγιούμπ Ελ Καμπί για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Γιουσέφ Ελ Αραμπί αναγκάζουν τον Ολυμπιακό να ψαχτεί στην αγορά για την απόκτηση σέντερ φορ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένα από τα πρώτα ονόματα στη λίστα είναι αυτό του Φραν Ναβάρο. Ο Ισπανός επιθετικός της Πόρτο δεν υπολογίζεται από τον Σέρχιο Κονσεϊσάο και τη φετινή σεζόν μετράει μόλις 10 συμμετοχές σ’ όλες τις διοργανώσεις σημειώνοντας ένα γκολ.

Ο 25χρονος αποκτήθηκε από την Πόρτο το περασμένο καλοκαίρι, δαπανώντας 7 εκατ. ευρώ, ωστόσο αναμένεται να αποχωρήσει από τους «δράκους» τον Ιανουάριο καθώς επιθυμεί περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Την περσινή σεζόν ο Ναβάρο κατέγραψε 17 γκολ σε 34 παιχνίδια πρωταθλήματος με τη φανέλα της Ζιλ Βιθέντε αλλά και δύο γκολ σε τρία παιχνίδια στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ.

Σημαντικό ρόλο στην περίπτωση του Ισπανού θα παίξει ο νέος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Πέδρο Άλβες καθώς διαθέτει εξαιρετικές σχέσεις με πολλές ομάδες της Πορτογαλίας.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.