Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Οριστική συμφωνία με Πόρτο για Ναβάρο

Ολυμπιακός: Οριστική συμφωνία με Πόρτο για Ναβάρο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/12/2023 19:13
Ο Ολυμπιακός έδωσε τα χέρια με την Πόρτο για την απόκτηση του Φραν Ναβάρο και ο Ισπανός φορ αναμένεται το Σάββατο (30/12) στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις σύμφωνα με τον έγκυρο Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Δανεισμό με οψιόν αγοράς η μορφή της συμφωνίας.

Μόνο τα τυπικά απομένουν προκειμένου ο Φραν Ναβάρο να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Όπως αποκάλυψε ο έγκυρος Φραμπρίτσιο Ρομάνο, οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε οριστική συμφωνία με την Πόρτο για τον Ισπανό φορ ο οποίος αναμένεται αύριο (30/12) στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο 25χρονος θα αποκτηθεί με εξάμηνο δανεισμό αντί 250 χιλ. ευρώ, ενώ στη συμφωνία τοποθετήθηκε οψιόν αγοράς ύψους 7,5 εκατ. ευρώ και 10% ποσοστό μεταπώλησης στην Πόρτο.

Ο Ναβάρο αποκτήθηκε από την Πόρτο το περασμένο καλοκαίρι, δαπανώντας 7 εκατ. ευρώ, ωστόσο αναμένεται να αποχωρήσει από τους «δράκους» τον Ιανουάριο καθώς επιθυμεί περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Την περσινή σεζόν ο Ισπανός φορ κατέγραψε 17 γκολ σε 34 παιχνίδια πρωταθλήματος με τη φανέλα της Ζιλ Βιθέντε ενώ πέτυχε άλλα δύο γκολ σε τρία παιχνίδια στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός είχε ανάγκη για την απόκτηση σέντερ φορ μετά την αποχώρηση του Αγιούμπ Ελ Καμπί για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.