Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας: Η Μέιντστόουν της 6ης κατηγορίας απέκλεισε την Ίπσουιτς μέσα στο «σπίτι» της! (video)

«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας: Η Μέιντστόουν της 6ης κατηγορίας απέκλεισε την Ίπσουιτς μέσα στο «σπίτι» της! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/1/2024 17:31
Η Μέιντστόουν Γιουνάιτεντ της 6ης κατηγορίες νίκησε με 2-1 την Ίπσουιτς, δεύτερη στη βαθμολογία της Τσάμπιονσιπ, μέσα στο «Πόρτμαν Ρόουντ» και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας πραγματοποιώντας μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία της διοργάνωσης.

Δε λέγεται τυχαία ο θεσμός των εκπλήξεων! Οι ημι-επαγγελματίες της Μέιντστόουν Γιουνάιτεντ επικράτησαν με 2-1 της Ίπσουιτς μέσα στο «Πόρτμαν Ρόουντ» και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Συνολικά 98 θέσεις χωρίζουν τις δύο ομάδες στην αγγλική πυραμίδα, με την Ίπσουιτς να βρίσκεται στην 2η θέση της Τσάμπιονσιπ και υποψήφια για άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ ενώ η Μέιντστόουν Γιουνάιτεντ στην 4η θέση της Νάσιοναλ Λιγκ Σάουθ.

Ο αγώνας ήταν ένας μονόλογος της Ίπσουιτς η οποία είχε πολλές φάσεις και τρία δοκάρια αλλά η Μέιντστόουν Γιουνάιτεντ σκόραρε δύο γκολ σε δύο τελικές με Ρέινολντς (43’) και Κορν (66’). Η Ίπσουιτς είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 56’ με τον Σαρμιέντο αλλά δεν μπόρεσε να βρει νέα απάντηση παρότι ολοκλήρωσε το ματς με 37 τελικές!

Είναι αξιοσημείωτό ότι η Μέινστοουν Γιουνάιτεντ έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του θεσμού που προκρίνεται στους «16» μετά τη θέσπιση της τωρινής μορφής της διοργάνωσης το 1925.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.