Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Μίλαν τις ευκαιρίες, η Ατλέτικο τη νίκη (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Μίλαν τις ευκαιρίες, η Ατλέτικο τη νίκη (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/2/2014 00:01
Η Μίλαν πραγματοποίησε ένα από τα καλύτερα φετινά της παιχνίδι έχοντας δύο δοκάρια και ευκαιρίες για γκολ κόντρα στην Ατλέτικο στο «Σαν Σίρο», ωστόσο η κεφαλιά του Ντιέγκο Κόστα στο 83’ μετά από κόρνερ, χάρισε τη νίκη (1-0) και το προβάδισμα πρόκρισης στους «ροχιμπλάνκος», ενόψει του επαναληπτικού στη Μαδρίτη.

Μια λάθος προσπάθεια απομάκρυνσης του Αμπάτε που αποτέλεσε ασίστ στον Ντιέγκο Κόστα (83’) επέτρεψε στην Ατλέτικο να «αποδράσει» με τη νίκη (1-0) από το «Σαν Σίρο» και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Άτυχη η Μίλαν η οποία είχε την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, καθώς οι «ροσονέρι» είδαν δύο φορές τη μπάλα να χτυπάει στα δοκάρια των Ισπανών μετά από σουτ του Κακά (15’) και κεφαλιά του Πόλι (18’).

Παράλληλα, η ομάδα του Κλάρενς Ζέεντορφ, ο οποίος έκανε ντεμπούτο ως προπονητής στο Τσάμπιονς Λιγκ, είχε άλλες δύο σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τους Κακά και Μπαλοτέλι.

Ωστόσο η Ατλέτικο κράτησε το μηδέν, βελτίωσε την αμυντική της λειτουργία στην επανάληψη και κατάφερε να πάρει τη νίκη χάρη στο 5ο γκολ του Ντιέγκο Κόστα στη διοργάνωση.

Έτσι το τελικό 1-0 δίνει το προβάδισμα στην Ατλέτικο, με την Μίλαν να καλείται πλέον να κάνει την ανατροπή στο «Βιθέντε Καλντερόν» εφόσον θέλει να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι συνθέσεις:


Μίλαν: Αμπιάτι, Ντε Σίλιο (25’ Αμπάτε), Ραμί, Μπονέρα, Εμανουέλσον, Εσιέν, Ντε Γιονγκ, Πόλι (85' Κοντστάντ), Κακά, Τααράμπτ, Μπαλοτέλι (77’ Πατσίνι)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Κουρτουά, Γκοντίν, Ινσούα, Μιράντα, Χουνφράν, Σουάρεθ, Κόκε, Ραούλ Γκαρθία (80’ Αντριάν), Αρντά Τουράν (74’ Ροντρίγκεζ), Γκάμπι, Ντιέγκο Κόστα


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.