Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Τζόλης «υπέγραψε» την πρόκριση την Φορτούνα Ντίσελντορφ στους «4» του Κυπέλλου μετά από 28 χρόνια! (video)

Ο Τζόλης «υπέγραψε» την πρόκριση την Φορτούνα Ντίσελντορφ στους «4» του Κυπέλλου μετά από 28 χρόνια! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/1/2024 02:24
Ο Χρήστος Τζόλης σκόραρε αλα Πανένκα το τελευταίο πέναλτι της Φορτούνα Ντίσελντορφ και την έστειλε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας, εις βάρος της Ζανκτ Πάουλι του Μανώλη Σάλιακα.

Για πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια η Φορτούνα Ντίσελντορφ είναι στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας. Η ομάδα του Χρήστου Τζόλη επικράτησε στα πέναλτι (4-3) της Ζανκτ Πάουλι μέσα στο Αμβούργο μετά από αγώνα-θρίλερ (2-2 παρ., 1-1 κ.δ.).

Η κανονική διάρκεια έληξε ισόπαλη 1-1 χάρη σε δύο πέναλτι, με τον Βερμέιγ να ανοίγει το σκορ στο 38’ για την Φορτούνα και την Ζανκτ Πάουλι να ισοφαρίσει στο 60’ με τον Χαρτέλ. Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση εκεί όπου η ομάδα του Τζόλη (έπαιξε σ’ όλο το ματς) ανέκτησε το προβάδισμα στο 99’ με τον Τανάκα αλλά η ομάδα του Σάλιακα (μπήκε στο 46΄) ισοφάρισε στο 120+1’ με τον Μπουκχάλφα και έστειλε το ζευγάρι στα πέναλτι.

Εκεί η Φορτούνα αποδείχθηκε πιο εύστοχη και πήρε την πρόκριση με 4-3 με τον Τζόλη να ευστοχεί στην τελευταία εκτέλεση με χτύπημα αλα Πανένκα.

Αυτή ήταν η τέταρτη εκτός έδρας πρόκριση της Φορτούνα Ντίσελντορφ στη φετινή έκδοση του θεσμού, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της σεζόν 1979-80 όταν και κατέκτησε για τελευταία φορά το Κύπελλο!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.