Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θέμα στο Μεξικό η κακή απόδοση του Πισάρο με την ΑΕΚ: «Επιστρέφει σε ένα σκοτεινό σημείο της καριέρας του»

Θέμα στο Μεξικό η κακή απόδοση του Πισάρο με την ΑΕΚ: «Επιστρέφει σε ένα σκοτεινό σημείο της καριέρας του»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
7/3/2024 12:59
Με την περίπτωση του 30χρονου μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ ασχολείται μεξικανικό μέσο ενημέρωσης, το οποίο αναφέρεται στην πτωτική πορεία που έχει λάβει η καριέρα του ποδοσφαιριστή των «κιτρινόμαυρων».

Πιο συγκεκριμένα, η «la opinion» σημειώνει χαρακτηριστικά πως «ο Πισάρο επιστρέφει σε ένα σκοτεινό σημείο της καριέρας του».

Αναλυτικά όσα γράφει το δημοσίευμα του μεξικανικού μέσου:

«Ο Μεξικανός δεν εντυπωσίασε τις τελευταίες σεζόν παίζοντας με την Ίντερ Μαϊάμι και την Μοντερέι. Το καλοκαίρι ο Ματίας Αλμέιδα αποφάσισε να ποντάρει πάνω του στην ΑΕΚ. Μάλιστα η συμφωνία ήταν μια χρυσή ευκαιρία για τον 30χρονο, αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκε και η πορεία του στην Ευρώπη είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με τον συμπατριώτη του, Ορμπελίν Πινέδα.

Ο Πισάρο έχει παίξει 15 παιχνίδια στη Super League, δύο στα προκριματικά του Champions League, δύο στο Europa League και άλλα δύο στο Κύπελλο. Αλλά αυτά τα νούμερα είναι παραπλανητικά, καθώς είχε πολύ μικρή συμμετοχή σε αυτά τα ματς. Συνολικά έχει παίξει μόλις 698 λεπτά, που μεταφράζονται σε μόλις επτά 90λεπτα.

Το συμβόλαιο του Πισάρο με την ΑΕΚ λήγει τον Ιούνιο του 2025. Η ομάδα και ο Μεξικανός έχουν την οψιόν για ανανέωση για έναν ακόμη χρόνο, αλλά αν ο παίκτης δεν καταφέρει να ανεβάσει την απόδοσή του, τότε το ευρωπαϊκό του όνειρο μπορεί να αποδειχτεί σύντομο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.