Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Το σήκωσε η Μάντσεστερ Σίτι (video)

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Το σήκωσε η Μάντσεστερ Σίτι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/3/2014 17:55
Το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς στην Αγγλία ανήκει στην Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» παρότι έμειναν πίσω στο σκορ μόλις στο 10ο λεπτό απέναντι στη Σάντερλαντ, πήραν τη νίκη με 3-1 χάρη σε ένα ξέσπασμα ενός… λεπτού στο δεύτερο μέρος και κατέκτησαν το 3ο Λιγκ Καπ της ιστορίας τους! Τουρέ (55’), Νασρί (56’) και Νάβας (90’) τα γκολ, άνοιξε το σκορ στο 10’ ο Μπορίνι.

Το περσινό πάθημα της έγινε μάθημα! Λίγους μήνες μετά τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας απέναντι στη Γουίγκαν, η Μάντσεστερ Σίτι χρειάστηκε μόλις ένα ημίχρονο για να κάμψει την αντίσταση της Σάντερλαντ στο Γουέμπλει καθώς με τρία γκολ στην επανάληψη, πήρε τη νίκη με 3-1 και κατέκτησε το 3ο Λιγκ Καπ της ιστορίας της!

Ο Μπορίνι μόλις στο 10ο λεπτό έβαλε μπροστά στο σκορ την Σάντερλαντ η οποία με εξαιρετικό στήσιμο από τον Γκους Πογιέτ, είχε πολύ καλή παρουσία και δεν απειλήθηκε σημαντικά από την Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Το σήκωσε η Μάντσεστερ Σίτι (video)
Ωστόσο στην επανάληψη, ένα άπιαστο σουτ του Γιάγια Τουρέ έξω από την περιοχή στο 55’ έδωσε τη λύση για τους «πολίτες» οι οποίοι ισοφάρισαν, όμως δεν έμειναν στους πανηγυρισμούς καθώς στο επόμενο λεπτό ο Νασρί με ωραίο τελείωμα έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Η Σάντερλαντ προσπάθησε στα επόμενα λεπτά να συνέλθει από το σοκ και στη συνέχεια πίεσε την Σίτι για να ξαναφέρει το παιχνίδι στα ίσα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Έτσι, στο 90’ ο Νάβας μετά από πάσα του Τουρέ, «σφράγισε» τη νίκη με 3-1 για την Σίτι η οποία κατέκτησε το 3ο Λιγκ Καπ της ιστορίας της.

Τα γκολ:



Η απονομή:



Η γκολάρα του Τουρέ:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.