Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πέτυχε τέσσερα γκολ σε 17 λεπτά η Ιαπωνία (video)

Πέτυχε τέσσερα γκολ σε 17 λεπτά η Ιαπωνία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/3/2014 14:59
Περίπατο έκανε απέναντι στην Νέα Ζηλανδία η αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας στο Μουντιάλ, Ιαπωνία η οποία πήρε τη νίκη με 4-2 σε φιλικό παιχνίδι στο Τόκιο, πετυχαίνοντας και τα 4 γκολ πριν τη συμπλήρωση 20 λεπτών παιχνιδιού!

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στην αδύναμη Νέα Ζηλανδία η Ιαπωνία, καθώς η προσεχής αντίπαλος της Ελλάδας στο Μουντιάλ, πήρε άνετα τη νίκη με 4-2 σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Τόκιο.

Οι παίκτες του Αλμπέρτο Τζακερόνι «καθάρισαν» με το… καλημέρα την υπόθεση νίκη, καθώς μέχρι το 17’ είχαν παραβιάσει τέσσερις φορές την εστία της Ν. Ζηλανδίας!

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Οκαζάκι άνοιξε το σκορ μετά από μπαλιά του Καγκάβα, ο οποίος τρία λεπτά μετά διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Το τρίτο γκολ ήρθε στο 11’ μετά από κεφαλιά του Μορισίτζε, ενώ στο 17’ μετά από όμορφη συνεργασία των γηπεδούχων, ο Οκαζάκι «έγραψε» το 4-0.

Στην επανάληψη, η Νέα Ζηλανδία η οποία είχε βασικό τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Κώστα Μπαρμπαρούση, μείωσε για το τελικό 4-2 με δύο ωραία γκολ του Γουντ (39’, 90’)

Η σύνθεση της Εθνικής Ιαπωνίας (4-2-3-1):

Καουασίμα - Μορισίτζε, Γιοσίντα, Ναγκατόμο, Χιρόκι Σακάι (46' Γκοτούκου Σακάι) - Αογιάμα (46' Έντο), Γιαμαγκούτσι (46' Χοσογκάι) - Οκαζάκι (46' Κιγιοκάτε, Χόντα, Καγκάβα (79' Σάιτο), Οζάκο (81' Τογιόντα)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.