Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κάραγχερ: «Ντροπιαστική η ανακοίνωση της Νότιγχαμ, σαν να διαβάζω οπαδό σε pub» (video)

Κάραγχερ: «Ντροπιαστική η ανακοίνωση της Νότιγχαμ, σαν να διαβάζω οπαδό σε pub» (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/4/2024 18:19
Πρώτο θέμα έχει γίνει στην Αγγλία η ανακοίνωση της Νότιγχαμ Φόρεστ κατά της διαιτησίας, με τον παλαίμαχο άσο της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραγχερ να τη χαρακτηρίζει ντροπιαστική και πως είναι σα να διαβάζει οπαδό σε pub.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ «βράζει» με τη διαιτησία των Άτγουελ και Τέιλορ στον αγώνα με την Έβερτον, αφού δεν της δόθηκαν τρία πέναλτι και εν τέλει γνώρισε την ήττα με 2-0 στο «Γκούντισον Παρκ».

Μετά το φινάλε οι «κόκκινοι» εξέφρασαν επισήμως τα παράπονα τους μέσω Twitter, κάτι που τάραξε τα νερά του αγγλικού ποδοσφαίρου αφού αντίστοιχες ανακοινώσεις δεν συμβαίνουν στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ενδεικτική η τοποθέτηση του παλαίμαχου άσου της Λίβερπουλ και νυν σχολιαστή του SkySports, Τζέιμι Κάραγχερ ο οποίος δήλωσε μετά το ματς:

«Οι Άτγουελ και Τέιλορ ήταν πολύ κακοί σήμερα. Απαίσιοι και πρέπει να δεχτούν κριτική. Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό, αλλά αυτό που διαβάζω στα social media είναι σαν οπαδό σε παμπ, είναι ντροπιαστικό για την Νότιγχαμ Φόρεστ. Καταλαβαίνω την απογοήτευση αλλά… είναι σκουπίδι… Να λες ότι ο διαιτητής στο VAR είναι οπαδός της Λούτον… Δεν μπορείς να εμπλέκεσαι σε τέτοια. Πρέπει να έχεις μια κλάση. Καταλαβαίνω την απογοήτευση, οι διαιτητές ήταν τρομερά κακοί. Αλλά δεν μπορείς να εμπλέκεσαι σε τέτοια…».


Σχόλια:

IraklisPapafi 21/4/2024 22:18

Ήθη πρεζέμπορα Γκάλαχερ, τι νόμιζες; Έτσι έμαθε ο χοντρός στην Ελλαδάμπουε και νομίζει ότι τα ίδια περνάνε και στο νησί.

Ποιο επίπεδο ψάχνεις και ποια κλάση στον γκάνγκστερ αρχιμαφιόζο; Γκουγκλάρισε Νοορ 1 και θα καταλάβεις περί τίνος πρόκειται.

akis 22/4/2024 09:15

χχαχαχα για την ουσια δεν λες κατι παρα μονο παπαριες

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.