Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τελικός Κόνφερενς Λιγκ: «Οχυρώνεται» η OPAP Arena – Επί ποδός πάνω από 3.000 αστυνομικοί, μεταλλικός φράκτης περιμετρικά του γηπέδου

Τελικός Κόνφερενς Λιγκ: «Οχυρώνεται» η OPAP Arena – Επί ποδός πάνω από 3.000 αστυνομικοί, μεταλλικός φράκτης περιμετρικά του γηπέδου

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/5/2024 10:57
«Κάστρο» θα θυμίζει την 29η Μαΐου η «OPAP Arena», η οποία θα φιλοξενήσει εκείνη την ημέρα τον μεγάλο τελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα.

Την Τρίτη (21/5) στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έλαβε χώρα η δεύτερη μεγάλη σύσκεψη υπό τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, όπου οριστικοποιήθηκαν τα μέτρα που πρόκειται να ληφθούν για τον τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ διευκρινίστηκαν λεπτομέρειες που αφορούν ώρες και σημεία συγκέντρωσης των οπαδών αλλά και τα δρομολόγια των ΜΜΜ τα οποία θα υποστούν ορισμένες αλλαγές.

Πηγές αναφέρουν ότι θα υπάρχουν τουλάχιστον 5 ζώνες ελέγχου εισιτηρίων οι οποίες θα ξεκινούν εκατοντάδες μέτρα μακριά από το «σπίτι» της ΑΕΚ, ενώ στην τελευταία, η οποία θα απέχει περί τα 70 μέτρα από την «OPAP Arena», θα κατασκευαστεί από ιδιωτική εταιρεία μεταλλικός φράκτης περιμετρικά του γηπέδου, όπου θα λαμβάνει χώρα ο τελικός έλεγχος.

Στα σημεία ελέγχου θα βρίσκονται επί ποδός πάνω από 3.000 χιλιάδες αστυνομικοί, δίχως σε αυτούς να υπολογίζονται τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής, της Κρατικής Υπηρεσίας και άλλων ειδικών υπηρεσιών καθώς και αστυνομικοί που θα διατεθούν για τα ειδικά μέτρα για τους επίσημους.

Όσον αφορά τους οπαδούς του Ολυμπιακού, αυτοί θα αναχωρήσουν για την «OPAP Arena» από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Φάληρο ώστε να φτάσουν στο σταθμό Πευκάκια, με τους συγκεκριμένους ειδικούς συρμούς μάλιστα να μην κάνουν στάσεις σε άλλους σταθμούς.

Αντίθετα, οι οπαδοί των «Βιόλα», πρόκειται να συγκεντρωθούν στο ΟΑΚΑ και από εκεί με ισχυρή αστυνομική συνοδεία θα μεταβούν στο γήπεδο του τελικού, ενώ οι μεμονωμένοι Ιταλοί φίλαθλοι θα ενημερωθούν από τον αστυνομικό σύνδεσμο της ιταλικής πρεσβείας στην Αθήνα για το πώς θα πρέπει να κινηθούν.

Στο μεταξύ, η ΕΛ.ΑΣ. θα αιτηθεί από τη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ να παραταθεί το ωράριο λειτουργίας σε Μετρό και Ηλεκτρικό, ούτως ώστε ο κόσμος να μπορέσει να αποχωρήσει από το γήπεδο με ασφάλεια, ενώ ειδικά μέτρα θα ληφθούν σχετικά με τη μετακίνηση των VIP.

Τέλος, η αστυνομία θα συστήσει στους φιλάθλους να μην προτιμήσουν την εναλλακτική του αυτοκινήτου, μιας και αρκετοί δρόμοι θα είναι κλειστοί και υπάρχει η πιθανότητα πρόκλησης προβλημάτων στην κυκλοφορία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.