Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Έπαθλα* από το Europa League!

bwin - Έπαθλα* από το Europa League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/5/2024 12:19
Η πρώτη μεγάλη κούπα της σεζόν θα κριθεί απόψε στο Δουβλίνο. Στον τελικό του Europa League η Αταλάντα αντιμετωπίζει την αήττητη σε όλη τη σεζόν Λεβερκούζεν!

bwin- Προσφορά* χωρίς κατάθεση που δεν… παίζεται & VIP εισιτήρια στον τελικό του Europa Conference League!

Να… γράψει ιστορία

Η Αταλάντα ολοκληρώνει μία σεζόν… όνειρο και θέλει να «γράψει» ιστορία στο Δουβλίνο. Η ομάδα από το Μπέργκαμο «κυνηγά» στον τελικό του Europa League την κατάκτηση του πρώτου τροπαίου από το 1962-63! Οι «νερατζούρι» από τότε έχουν πανηγυρίσει μόνο τα πρωταθλήματα στη Serie B ή C και πλέον θέλουν να μείνουν στην ιστορία, προσθέτοντας μία «μεγάλη» κούπα στην τροπαιοθήκη τους. Η ομάδα του Γκασπερίνι ολοκλήρωσε στην 1η θέση της φάσης των ομίλων, αφήνοντας στη 2η στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Στα νοκ άουτ παιχνίδια η Αταλάντα άφησε εκτός στους «16»την Σπόρτινγκ (οι Πορτογάλοι πέρασαν από τα knockout Playoffs). Στα προημιτελικά σόκαραν την ποδοσφαιρική Ευρώπη, αποκλείοντας τη Λίβερπουλ, νικώντας την με 3-0 στο "Anfield", ενώ στα ημιτελικά οι Ιταλοί με μία νίκη και μία ισοπαλία προκρίθηκαν έναντι της Μαρσέιγ. Παράλληλα η Αταλάντα είναι δύο ματς μακριά από το να «κλειδώσει» την έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν. Μία ήττα στα εννιά τελευταία για τους «νερατζούρι», αυτή στον τελικό του Coppa Italia, από τη Γιουβέντους.bwin- Build A Bet* στο Europa League!

Η αήττητη σεζόν και το μικρό… treble

Η Λεβερκούζεν συμπλήρωσε 51 αγώνες αήττητη σε κάθε διοργάνωση που αγωνίστηκε φέτος! Κατέκτησε το Πρωτάθλημα Γερμανίας, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Bundesliga και πλέον απέχει δύο ματς από το μικρό… treble, καθώς είναι φιναλίστ και στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας. Οι «ασπιρίνες» έκαναν το 6x6 στον όμιλο τους στο Europa League, διαθέτοντας την καλύτερη επίδοση σε επίθεση και άμυνα! Στους «16» απέκλεισαν την Κάραμπαγκ, με μία νίκη και μία ισοπαλία, όπως με τα ίδια αποτελέσματα άφησαν εκτός και την Γουέστ Χαμ στα προημιτελικά και την Ρόμα στα ημιτελικά.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ