Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Σούπερ έπαθλα* από το Champions League!

bwin - Σούπερ έπαθλα* από το Champions League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
31/5/2024 13:07
Φινάλε στην ποδοσφαιρική σεζόν με τον τελικό του Champions League. Απόψε στο Λονδίνο Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξουν για το «στέμμα» του ευρωπαϊκού ποδόσφαιρου.

bwin - Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Champions League!

Το… θαύμα και η «υποχρέωση»

Μία μαγική, μία ονειρεμένη πορεία που έχει κατάληξη την… πρωτεύουσα του ευρωπαϊκού
ποδόσφαιρου, είναι ο αποψινός τελικός για την Ντόρτμουντ. Η γερμανική ομάδα αφού κατέκτησε την 1η θέση στον 6ο όμιλο, στη φάση των νοκ άουτ απέκλεισε στους «16» την Αϊντχόφεν, στα προημιτελικά την Ατλέτικο Μαδρίτης και στα ημιτελικά την Παρί Σεν Ζερμέν. Από την άλλη όταν στον τελικό του Champions League υπάρχει η Ρεάλ Μαδρίτης, αμέσως δίπλα στο όνομα της εμφανίζεται μεγάλο… πρέπει. Η κάτοχος 14 Ευρωπαϊκών, τα πέντε εκ των οποίων την τελευταία δεκαετία (!) θέλει ακόμα μία κούπα με τα… μεγάλα αυτιά στην τροπαιοθήκη της. Η «βασίλισσα» ολοκλήρωσε πρώτη την φάση των ομίλων και πέρασε από την δύσκολη πλευρά του… δέντρου. Στους «16» απέκλεισε την Λειψία, όμως στα προημιτελικά και τα ημιτελικά άφησε εκτός την Μάντσεστερ Σίτι και την Μπάγερν Μονάχου αντίστοιχα!bwin - Build A Bet* στο Champions League!

Οι αριθμοί του τελικού

Επτά νίκες και έξι ήττες χωρίς καμία ισοπαλία, είναι ο απολογισμός του Κάρλο Αντσελότι κόντρα στην Ντόρτμουντ. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Έντιν Τέρζιτς θ’ αντιμετωπίσει την «βασίλισσα». Έξι νίκες για τους Μαδριλένους, τρεις για τους Βεστφαλούς και πέντε ισοπαλίες στις προηγούμενες αναμετρήσεις των δύο ομάδων. Ο Μάρκο Ρόις στον τελευταίο του αγώνα με την φανέλα της Ντόρτμουντ, αντιμετωπίζει την Ρεάλ κόντρα στην οποία έχει σκοράρει τέσσερις φορές στο παρελθόν, όντας ο τέταρτος κορυφαίος σκόρερ των αναμετρήσεων, πίσω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο (7) και τους Λεβαντσόφσκι - Ομπαμεγιάνγκ (από 5). Μία νίκη της γερμανικής ομάδας, δύο ισοπαλίες (με σκορ 2-2 αμφότερες) και δύο νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ