Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρινάκης για Ποντένσε: «Αυτά που ζητάει και ο τρόπος που σκέφτεται το έχουν κάνει πολύ δύσκολο» (video)

Μαρινάκης για Ποντένσε: «Αυτά που ζητάει και ο τρόπος που σκέφτεται το έχουν κάνει πολύ δύσκολο» (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
30/8/2024 15:24
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο πλαίσιο της κλήρωσης της League Phase του Γιουρόπα Λιγκ αναφέρθηκε στο θέμα Ντανιέλ Ποντένσε κάνοντας ουσιαστικά λόγο για εξωπραγματικές απαιτήσεις του Πορτογάλου που ενδέχεται να στρέψουν τον Ολυμπιακό σε άλλες λύσεις.

Αποκαλυπτικός όσον αφορά το θέμα Ποντένσε ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο πλαίσιο σχολιασμού της κλήρωσης του Ολυμπιακού στην League Phase του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» σε ερώτηση για τα μεταγραφικά ανέφερε ότι στην ομάδα ψάχνουν για κάτι πολύ καλό ενώ αναφορικά με την περίπτωση του Πορτογάλου εξτρέμ, τόνισε πως «αυτά που ζητάει και ο τρόπος που σκέφτεται το έχουν κάνει πολύ δύσκολο. Οι προσφορές που έχουμε δώσει είναι εξωπραγματικές για τα ελληνικά δεδομένα».

Όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τα μεταγραφικά στην Cosmote TV:

«Μέχρι την τελευταία στιγμή ψάχνουμε για κάτι καλό, κάτι πολύ καλό και το έχουμε κάνει αυτό πολλές φορές στο παρελθόν. Αυτό που θέλω να πω για τους φιλάθλους είναι ότι όλο το καλοκαίρι ακούμε ονόματα. Εμείς μπορούμε να διαψεύδουμε μία, δύο φορές αλλά δεν είναι αυτή η δουλειά μας, δεν μπορούμε να το κάνουμε πάντα. Το θέμα Ποντένσε. Ο Ποντένσε δυστυχώς μέχρι σήμερα τον περιμέναμε αλλά και αυτά που ζητάει και ο τρόπος που σκέφτεται το έχουν κάνει πολύ δύσκολο. Οι προσφορές που έχουμε δώσει είναι εξωπραγματικές για τα ελληνικά δεδομένα και πρέπει κάποια στιγμή να μη ξεφεύγουμε να έχουμε το γνώθι σαυτόν και να ψάξουμε και για άλλες λύσεις. Λύσεις έχουμε και μέσα στην ομάδα μας και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Και από τις μεταγραφές που έχουμε κάνει ως τώρα και από τα νέα παιδιά που πρέπει να πάρουν ευκαιρίες. Κοιτάζουμε την αγορά αλλά οτιδήποτε συμβεί πρέπει να είναι πολύ καλό, πολύ λογικό. Είδατε ότι κάναμε την υπέρβαση μας με τον Κάρμο, κάτι πολύ ακριβό για τα ελληνικά δεδομένα. Ότι μπορούμε κάνουμε, έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά και τα καλύτερα έρχονται».Για την κλήρωση: «Δεν υπάρχουν εύκολες κληρώσεις. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλους τους αντιπάλους με σοβαρότητα. Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και την εμπειρία που έχουμε από πολλούς αγώνες στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Να πάρουμε καλά αποτελέσματα εκτός έδρας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί και πιο έτοιμοι γιατί μετά την επιτυχία μας στο Κόνφερενς Λιγκ, οι αντίπαλοι μας μας υπολογίζουν πολύ περισσότερο και θα είναι καλύτερα προετοιμασμένοι. Θα μας έχουν παρακολουθήσει πολύ περισσότερο. Πρέπει να κάνουμε κάτι καλύτερο απ’ ότι μέχρι σήμερα. Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή, τους παίκτες, χρειάζεται και λίγη υπομονή γιατί μιλάμε για τα νέα παιδιά του Ολυμπιακού. Είδατε τι έχουν κατορθώσει αυτά τα παιδιά και πως παίξανε στην Βραζιλία. Καλό είναι να δώσουμε χρόνο και σε αυτά τα παιδιά να μπορέσουν αν δείξουν πραγματικά τι μπορούν να κάνουν σε υψηλότερο επίπεδο, στην Ευρώπη και την Ελλάδα. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να πάμε όσο καλύτερα γίνεται στην Ευρώπη και γιατί όχι όταν ο τελικός είναι στο σπίτι του προπονητή μας Ερνέστο γιατί όχι να μην πάμε όλον τον δρόμο. Εμείς συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, να είμαστε αισιόδοξοι. Όταν μίλαγα για ευρωπαϊκές νίκες και ευρωπαϊκά τρόπαια πριν 14 χρόνια εδώ, ορισμένοι στη χώρα μας μπορεί να χλευάζανε ή οτιδήποτε. Είδατε λοιπόν ότι ο Ολυμπιακός μέχρι τώρα και πολύ μεγάλες νίκες έχει γευτεί στην Ευρώπη και επίσης το ευρωπαϊκό Κύπελλο ήταν κάτι που και το αξίζαμε και οι αντίπαλοι μας ήταν πολύ μεγάλες ομάδες. Συνεχίζουμε το ίδιο δυνατοί με την ίδια όρεξη για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες».

Για την παρουσία του Ολυμπιακού στο Μονακό ως κάτοχος του Κόνφερενς Λιγκ: «Όπως ακούσαμε και προηγουμένως δεν ήταν μόνο η επιτυχία του Κόνφερενς Λιγκ, είμαστε η μοναδική ομάδα μέχρι σήμερα στην Ευρώπη που πανηγυρίσαμε δύο ευρωπαϊκούς τίτλους. Αυτό είναι κάτι το οποίο ο Ολυμπιακός έχει μπει μέσα στα ευρωπαϊκά σπίτια, να παρακολουθούν τα παιδιά πως παίζουν. Στην Βραζιλία 40 χιλιάδες κόσμος ζητωκραύγαζε για την ομάδα του αλλά παράλληλα έβλεπε και άλλη μία μεγάλη ομάδα, τον Ολυμπιακό να παίζει, και για πολλούς να αξίζανε τη νίκη. Αυτό που έχουμε πετύχει για τον τόπο μας είναι πολύ σπουδαίο και όπως είπα και το εννοώ, θα ήθελα να υπάρξει συνέχεια, όχι μόνο για τον Ολυμπιακό αλλά και για τις άλλες ομάδες. Ο ΠΑΟΚ είχε πέρσι πολύ καλή πορεία, είχε μια καλή κλήρωση σήμερα και μπορεί να προχωρήσει. Ο Παναθηναϊκός χθες κέρδισε και προχωράει στην Ευρώπη. Αυτά όλα είναι πολύ καλά νέα για την Ελλάδα μας και πρέπει όλοι οι υγιείς φίλαθλοι να θέλουν το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.