Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βόλος – ΟΦΗ 1-3: Κρητικό… γλέντι στο Πανθεσσαλικό! (video)

Βόλος – ΟΦΗ 1-3: Κρητικό… γλέντι στο Πανθεσσαλικό! (video)

Συντάκτης: Βασίλης Γούσιος
Βασίλης Γούσιος
1/9/2024 21:24
Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΟΦΗ, ο οποίος στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, επικράτησε του Βόλου μέσα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με το εμφατικό 3-1.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα ήταν πολύ αποτελεσματική απέναντι στους «φλύαρους» Θεσσαλούς και αφού προηγήθηκε στο 11ο λεπτό με το φανταστικό σουτ του νεοαποκτηθέντα Φούντα, ολοκλήρωσε τον θρίαμβο με άλλα δύο τέρματα στην επανάληψη, τα οποία σημείωσαν ο Σενγκέλια (50’) και ο Γιουνγκ (60’), ενώ το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν στο 82’ με τον Μεντιέτα.

Έτσι, οι Κρητικοί μάζεψαν το πρώτο τους «τρίποντο» στο πρωτάθλημα ανεβαίνοντας στους 4 βαθμούς, ενώ από την άλλη, οι Βολιώτες έμειναν στους 3, υφιστάμενοι δεύτερη εντός έδρας ήττα μετά από εκείνη στην πρεμιέρα από τον Ολυμπιακό.

Ανούσια κατοχή ο Βόλος, γκολάρα στο ντεμπούτο του ο Φούντας

Οι Θεσσαλοί ήθελαν να πάρουν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να πετύχουν κάποιο τέρμα, δείχνοντας τις διαθέσεις τους με τα σουτ των Κόμπα (4’) και Άλτμαν (8’), τα οποία πέρασαν εκτός.

Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Δέλλα ήταν εκείνη που άνοιξε στο σκορ στο Πανθεσσαλικό, όταν μετά από ωραία συνεργασία στο 11’, ο Μπαΐνοβιτς με ωραία κάθετη βρήκε τον Φούντα, με τον νεοαποκτηθέντα άσο των Κρητικών να ανοίγει «λογαριασμό» πετυχαίνοντας ένα φανταστικό τέρμα από το ημικύκλιο της περιοχής των γηπεδούχων, αφήνοντας «άγαλμα» τον Σιαμπάνη που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.


Από το σημείο εκείνο κι έπειτα οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να διαχειριστούν το προβάδισμά τους, δίνοντας τα ηνία του αγώνα στην ομάδα του Βόλου, η οποία βέβαια δυσκολευόταν πολύ στην παραγωγή ευκαιριών και στην ουσία μέχρι τη λήξη του πρώτου 45λεπτου δεν απείλησε ποτέ τον Χριστογεώργο, αφού κι ένα σουτ του Μύγα στις καθυστερήσεις δεν βρήκε στόχο.

Απόλυτα αποτελεσματικοί οι Κρητικοί και.. θρίαμβος

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πάλι με τον Βόλο να θέλει να αντιδράσει στο γκολ που είχε δεχθεί στο 11ο λεπτό από τον Φούντα, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλά οργανωμένοι αμυντικά, μην αφήνοντας τους γηπεδούχους να γίνουν επικίνδυνοι, με τον Κόμπα να προσπαθεί να απειλήσει με μακρινό σουτ στο 47’ το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Χριστογεώργος.

Τρία λεπτά αργότερα ωστόσο ήρθε η «ψυχρολουσία» για την ομάδα του Γκόμεθ, με τον Χατζηθεοδωρίδη να κάνει μια εκπληκτική ατομική ενέργεια στον χώρο του κέντρου και να πασάρει κάθετα για τον Σενγκέλια, με τον τελευταίο να κοντρολάρει και με ψύχραιμο πλασέ να κάνει το 0-2.



Σαν να μην έφτανε αυτό, οι Κρητικοί στο 60’ έκαναν τρία τα τέρματά τους ύστερα από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια, με τον Νους να συνεργάζεται με τον Φούντα και να δίνει την ασίστ στον Γιουνγκ για το 0-3, με τους Θεσσαλούς να τα έχουν εντελώς χαμένα.



Το… game over ήταν πια γεγονός, με τους γηπεδούχους να παλεύουν έστω για το γκολ της τιμής, και αφού πλησίασαν σε αυτό στο 76’, αρχικά με το γυριστό του Άλτμαν και δευτερόλεπτα μετά με το δυνατό διαγώνιο σουτ του Φεράρι που πέρασε έξω, μείωσαν σε 1-3 με την ωραία ατομική ενέργεια και το υπέροχο τελείωμα του Μεντιέτα στο 82’.



Έδειξαν διάθεση για το… κάτι παραπάνω, όμως χωρίς αποτέλεσμα, με τους παίκτες του Δέλλα να κάνουν σωστή διαχείριση και να κρατούν τελικά το σκορ απαράλλαχτο, φτάνοντας έτσι στην πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Βόλος (Γκόμεθ): Σιαμπάνης, Μύγας (58' Ταχάτος), Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Κορρέα (77' Κόντε), Φερράρι, Κόμπα (67' Ασεχνούν), Γκλάβτσιτς, Άλτμαν, Βιγιαφάνιες (58' Ντε Καμπς), Κόσζτα (46' Μεντιέτα)

ΟΦΗ (Δέλλας): Χριστογεώργος, Γκονζάλες (80' Μαρινάκης), Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Μπάκιτς (53' Γκαγιέγκος), Μπαΐνοβιτς, Φούντας (61' Καραχάλιος), Σενγκέλια (80' Θεοδοσουλάκης), Νους (80' Ριέρα), Γιουνγκ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.