Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έξαλλος ο Μπερνάρντο Σίλβα: «Τρελό και παράλογο το πρόγραμμα, περνάω λίγο χρόνο με την οικογένειά μου»

Έξαλλος ο Μπερνάρντο Σίλβα: «Τρελό και παράλογο το πρόγραμμα, περνάω λίγο χρόνο με την οικογένειά μου»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/9/2024 16:57
Τα έντονα παράπονά του για το πολύ «φορτωμένο» καλεντάρι εξέφρασε ο Μπερνάρντο Σίλβα.

Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι δεν βλέπει με καθόλου καλό μάτι τη διαρκή αύξηση του αριθμού των αγώνων, καθώς πλέον στη League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ, κάθε ομάδα θα δίνει οκτώ παιχνίδια έναντι των έξι που ήταν προγραμματισμένα στη φάση των ομίλων.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής λοιπόν ξεκαθάρισε ότι δεν του αρέσει αυτό που συμβαίνει και ότι μπορεί να υπάρχουν μεγάλα ρόστερ, αλλά η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

Η κατάσταση με το πρόγραμμα των αγώνων είναι παράλογη, είναι απλά τρελή. Νομίζω ότι μπλέκουν δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Όταν οι παίκτες παραπονιούνται, ο κόσμος λέει πως οι παίκτες δεν μπορούν να παραπονιούνται για τη ζωή που έχουν... Είναι σωστοί, εκπληρώνουμε ένα όνειρο και κάνουμε αυτό που θέλουμε. Αυτό είναι δίκαιο.

Από την άλλη, το πρόγραμμα είναι εντελώς τρελό. Μόλις ενημερώθηκαμε πως έχουμε μόνο μία ημέρα ξεκούρασης για τον αγώνα του League Cup.

Παίζουμε κόντρα στην Άρσεναλ, ξεκουραζόμαστε μία ημέρα και έπειτα αντιμετωπίζουμε την Γουότφορντ. Εάν δεν αποκλειστούμε, παίζουμε κάθε τρεις ημέρες για μήνες.

Είναι απολύτως παράλογο, είναι τρελό. Στο Champions League, αν δεν προκριθείς στην φάση των 16, θα χρειαστεί και πάλι να δώσει δύο περισσότερα παιχνίδια.

Είναι αλήθεια πως τα ρόστερ είναι μεγαλύτερα αλλά δεν θα πω ότι είναι εύκολο. Δεν είναι εύκολο πιστέψτε με.

Ξοδεύω πολύ λίγο χρόνο με την οικογένειά μου. Ο αριθμός των αγώνων είναι απολύτως παράλογος.

Σχόλια:

aggelos2000 6/9/2024 17:03

έχει δίκιο κυρίως οι ομάδες που συμμετέχουν στην Ευρώπη ανά τρεις μέρες θα έχουν μέσα εβδομάδα ματς αλλά και σαββατοκύριακο πρωτάθλημα επιπλέον οι Εθνικές τώρα που παίζουν. Για γέλια ακόμη μια φορά η Ουέφα με τις μαλακίες που κάνει...... Έτσι μετά προκύπτουν και οι ουσίες που παίρνουν οι παίκτες για να έχουν αντοχή!!!!

ferios 7/9/2024 00:28

aggelos2000 ίσως έχεις δίκιο από την μία....Από την άλλη όμως... δεν θα κλάψω για τον καημένο Σίλβα.." Μπερνάρντο έχεις δίκιο θα του πω.. Βαρύ το πρόγραμμα ΑΛΛΆ ΠΟΛΛΆ ΤΑ ΛΕΦΤΆ.. Θα ήθελες μήπως να κόψουμε τα λεφτά σου στην μέση (τι 400χιλ ευρώ την εβδομάδα, τί 200χιλ ?) και να δώσουμε έτσι ευκαιρίες σε 11 ταλέντα ακόμη να ονειρευτούν ? , ενώ παράλληλα εσύ θα ξεκουράζεσαι και θα λες μεγάλες κουβέντες χωρίς κόστος ? Κακομαθημένα ανθρωποειδή...😲🤑😖

ferios 7/9/2024 00:43

Αχου τοοοοοοοο, δεν βλέπει την οικογένεια του και ανησυχεί ότι δεν θα είναι καλός στα μάτια σου, φίλε αναγνώστη, ακροατή....τον απασχολεί και το μέλλον του ποδοσφαίρου...😕..οπότε ανανέωσε με 1,4 εκ τον μήνα.. ποιόν ? Τον μήνα...😲 ... και η Ουέφα απλά συμπληρώνει την φούσκα και τα δήθεν του ταλαιπωρημένου αυτού αθλητή...🤑

IraklisPapafi 7/9/2024 01:21

Γι' αυτό το λόγο σέρνονται όλες οι εθνικές ομάδες στις μεγάλες διοργανώσεις (Μουντιάλ, Ευρωπαϊκό) και βλέπουμε χάλια ποδόσφαιρο διότι δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους από τα συνεχή παιχνίδια. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με τη κλάψα του Μπερνάρντο διότι τώρα μπορεί να μην έχει το χρόνο που θα ήθελε για την οικογένεια του, αλλά όταν θα αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο ακόμη και μέχρι τα 40 να παίξει που λέει ο λόγος θα έχει απεριόριστο χρόνο και κυρίως απεριόριστα χρήματα για να συνεχίζει να απολαμβάνει μια πλουσιοπάροχη άνετη ζωή...

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.