Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Γκολ κι έπαθλα* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

bwin - Γκολ κι έπαθλα* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
29/9/2024 00:02
Ντέρμπι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχει το αποψινό πρόγραμμα του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

- Μοναδική προσφορά* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Ψάχνουν νίκη… ανάσα

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός αναμετρούνται απόψε στην έδρα της πρώτης, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν νίκη… ανάσα. Αμφότεροι ξεκίνησαν την πορεία προς την κατάκτηση του τίτλου παραμένοντας μακριά από τα υψηλά στάνταρ απόδοσης. Οι «κιτρινόμαυροι» στα πρώτα πέντε ματς επικράτησαν τρεις φορές και άλλες δύο ήρθαν ισόπαλοι. Πιο πρόσφατο ματς το εκτός έδρας 0-0 με την Καλλιθέα. Στο -5 από την κορυφή και με μόλις δύο νίκες πριν ξεκινήσει από απόψε το πιο δύσκολο μέρος της σεζόν ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» επικράτησαν δύσκολα την Κυριακή του Πανσερραϊκού στο ΟΑΚΑ και το «διπλό» φαντάζει επιτακτικής σημασίας. Τρεις νίκες και μάλιστα με μηδέν παθητικό μετρά στα εντός έδρας ντέρμπι η ΑΕΚ, από τον Δεκέμβριο του 2020 και το τελευταίο πράσινο… διπλό. Ακόμα τέσσερα ματς έληξαν δίχως νικητή στη Νέα Φιλαδέλφεια, τα δύο εξ αυτών χωρίς σκορ.- Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Ντέρμπι και στη Θεσσαλονίκη

Στα… καλύτερα του βρίσκεται ο Άρης που δίνει για δεύτερη στη σειρά Κυριακή μεγάλο ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κίτρινοι» υποδέχονται τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου μετά από ένα ξεκίνημα με σκαμπανεβάσματα επικράτησαν 2-1 του Ολυμπιακού. Ιδανικά εκκίνησαν την υπεράσπιση του τίτλου τους οι Πρωταθλητές Ελλάδας, με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Τούμπα. Από δύο νίκες μοιράζονται Άρης και ΠΑΟΚ στα πέντε τελευταία ντέρμπι ανεξαρτήτως έδρας, για το Ελληνικό Πρωτάθλημα. Μία ισοπαλία και μάλιστα χωρίς σκορ σε αυτό το γκρουπ αγώνων.
  
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ   
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ