Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Πρώιμη Πληρωμή* και Live Στοίχημα στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Sportingbet - Πρώιμη Πληρωμή* και Live Στοίχημα στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
29/9/2024 00:02
Δύο σπουδαία ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Στις 20:30, ΠΑΟΚ και Άρης κοντράρονται στην Τούμπα και στις 21:30, AEK και Παναθηναϊκός «μονομαχούν» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

- Build A Bet* στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Ποιος θα είναι το... αφεντικό της πόλης;

Σπουδαίο ματς αναμένεται να διεξαχθεί απόψε στην Τούμπα, όπου ΠΑΟΚ και Άρης έρχονται αντιμέτωποι στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Αμφότεροι, βρίσκονται με την ψυχολογία στα ύψη και θα ψάξουν το «τρίποντο» για να εδραιώσουν την κυριαρχία απέναντι στο μεγάλο τους αντίπαλο. Ο «δικέφαλος του βορρά» με 13 βαθμούς απολαμβάνει αήττητος την κορυφή στον βαθμολογικό πίνακα, μετρώντας τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Πέντε πόντους πιο πίσω ο Άρης, ο οποίος προέρχεται από νίκη με 2-1 απέναντι στον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική. Όσον αφορά τα αγωνιστικά, Τόμας και Τσιφτσής παραμένουν εκτός για τους «ασπρόμαυρους», ενώ αντίθετα επέστρεψε ο Σουλεϊμάνοφ για τον Άρη. Τρία «διπλά» και μία ισοπαλία μετρά ο Άρης στις τελευταίες έξι επισκέψεις του στην Τούμπα. - Σούπερ αποδόσεις στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Το αθηναϊκό ντέρμπι

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχτούν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός στη Νέα Φιλαδέλφεια. Κι οι δύο ομάδες χρειάζονται πρωτίστως τους βαθμούς για να παραμείνουν κοντά στην κορυφή, αλλά και για να επαναφέρουν κάπως την ηρεμία στα «στρατόπεδα» τους. Η ΑΕΚ μετά το 0-0 κόντρα στην Καλλιθέα την προηγούμενη αγωνιστική μπορεί να διατήρησε το αήττητο της, αλλά είδε τον ΠΑΟΚ να ξεφεύγει. Από την άλλη το «τριφύλλι» μπορεί να επικράτησε με 3-1 του Πανσερραϊκού, ωστόσο, η παρουσία του Αλόνσο στο πάγκο της ομάδας παραμένει αμφίβολη, με τον Ουρουγουανό να ψάχνει απαντήσεις στο αθηναϊκό ντέρμπι. Τέσσερις φορές έχουν αναμετρηθεί μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες στη Νέα Φιλαδέλφεια, με την Ένωση να μετρά δύο νίκες, ενώ οι άλλες δύο αναμετρήσεις έληξαν ισόπαλες.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ