Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Όλα τα γκολ και τα highlights της βραδιάς (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Όλα τα γκολ και τα highlights της βραδιάς (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
24/10/2024 00:32
Εντυπωσιακή ήταν και η δεύτερη «στροφή» της 3ης αγωνιστικής της League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς σημειώθηκαν συνολικά 24 γκολ σε μία βραδιά με μεγάλα αποτελέσματα, ανατροπές και πολλές εκπλήξεις.

Στα πρώτα χρονικά παιχνίδια καμία ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη καθώς τα φαβορί δεν επικράτησαν. Συγκεκριμένα η Αταλάντα «κόλλησε» στο 0-0 απέναντι στην Τσέλσι στο Μπέργκαμο ενώ η Μπρεστ έκανε την έκπληξη κι απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τους Γάλλους να παραμένουν αήττητοι στη διοργάνωση.

Στην πιο σημαντική και συναρπαστική αναμέτρηση της βραδιάς η Μπαρτσελόνα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ραφίνια ο οποίος πέτυχε χατ τρικ «διέλυσε με 4-1 την Μπάγερν Μονάχου, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στη Σπάρτα Πράγας πετυχαίνοντας πέντε γκολ (5-0) παίρνοντας μία άνετη νίκη.

Μία από τις μεγάλες εκπλήξεις διαδραματίστηκε στη Μαδρίτη εκεί όπου η Λιλ έκανε την ανατροπή στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο και με το 3-1 πανηγύρισε μία δεύτερη σερί σπουδαία νίκη μετά από αυτή απέναντι στη Ρέαλ. Δεν ήταν βέβαια η μοναδική ομάδα που τα πήγε εξαιρετικά μακριά από το «σπίτι» της καθώς η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έφυγε με μία σημαντικό αποτέλεσμα από την Αυστρία (2-0) υποχρεώνοντας τη Σάλτσμπουργκ σε τρίτη σερί ήττα στη διοργάνωση.

Κερδισμένη της αγωνιστικής ήταν και η Φέγενορντ η οποία ταξίδεψε ως αουτσάιντερ στη Λισαβόνα για να αντιμετωπίσει την Μπενφίκα, επικράτησε όμως με 2-1 κι έπιασε τους «αετούς» στους 6 βαθμούς.

Η Λίβερπουλ με «χρυσό» σκόρερ τον Νούνιες και MVP της αναμέτρησης τον Κώστα Τσιμίκα, έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Λειψίας στη Γερμανία κι έκανε το 3 στα 3 στη διοργάνωση, ενώ η Ίντερ είδε τον Αρναούτοβιτς να χάνει στο 48' και χρειάστηκε ένα γκολ του Μάρκους Τουράμ στο 90+3' της αναμέτρησης με την Γιούνγκ Μπόις στην Ελβετία για να σημειώσει τη δεύτερη νίκη της.

Δείτε την αναλυτική βαθμολογία μετά τις τρείς πρώτες αγωνιστικές ΕΔΩ

Τα γκολ και τα highlights της βραδιάς:

Αταλάντα - Σέλτικ 0-0



Μπρεστ - Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-1



Ατλέτικο Μαδρίτης - Λιλ 1-3



Γιούνγκ Μπόις - Ίντερ 0-1



Λειψία - Λίβερπουλ 0-1



Μάντσεστερ Σίτι - Σπάρτα Πράγας 5-0



Μπαρτσελόνα - Μπάγερν Μονάχου 4-1



Μπενφίκα - Φέγενορντ 1-3



Σάλτσμπουργκ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0-2



Δείτε όλα τα γκολ της βραδιάς:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.