Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Θα κάνουμε δύο σημαντικές μεταγραφές, καλός παίκτης ο Ντιέγκο Κόστα»

Μουρίνιο: «Θα κάνουμε δύο σημαντικές μεταγραφές, καλός παίκτης ο Ντιέγκο Κόστα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/5/2014 17:53
Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε διέψευσε –όπως θα έκανε σε άλλες περιπτώσεις- τα σημερινά δημοσιεύματα που θέλουν την Τσέλσι να έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο για την απόκτηση του Ντιέγκο Κόστα, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε καλό ποδοσφαιριστή. «Θα πραγματοποιήσουμε δύο σημαντικές κινήσεις το καλοκαίρι» προανήγγειλε!

Σημερινά αγγλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συμφωνία της Τσέλσι με την Ατλέτικο για την απόκτηση του Ντιέγκο Κόστα έναντι του ποσού των 43 εκατ. ευρώ, με τον παίκτη μάλιστα να αναμένεται να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο κλήθηκε να σχολιάσει στη σημερινή συνέντευξη Τύπου για το αν ισχύουν τα όσα γράφονται, με τον Πορτογάλο να μην διαψεύδει τα δημοσιεύματα, αλλά παράλληλα να μην τα επιβεβαιώνει, αναφέροντας αινιγματικά πως οι «μπλε» ενδιαφέρονται για επιθετικό και πως θα προχωρήσουν σε δύο σημαντικές κινήσεις το καλοκαίρι:

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αυτή τη στιγμή το μεταγραφικό «παράθυρο» είναι κλειστό. Όπως ξέρετε ανοίγει το καλοκαίρι. Θα κάνουμε, μπορώ να πω, δύο σημαντικές κινήσεις το καλοκαίρι, αλλά δεν θα γίνουμε η θορυβώδης ομάδα που θα πουλάει, θα αγοράζει και θα πουλάει ξανά παίκτες»

«Έχουμε στόχο την απόκτηση επιθετικού; Ναι. Είναι ο Ντιέγκο Κόστα καλός παίκτης; Ναι, όμως ανήκει στην Ατλέτικο και δεν μπορώ να πω περισσότερα…», δήλωσε ο Μουρίνιο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.